Felnőtt hírek

Debrecenbe látogatnak a Bikák

November 2-án, pénteken a Debreceni Jégcsarnokban vendégeskedik a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

Nem kapott könnyű feladatot a DAB az ERSTE Liga következő fordulójában, hiszen a jelenleg a negyedik helyen álló, kiváló erőkből álló DEAC otthonában lép jégre a dunaújvárosi gárda. A két csapat eddig egyszer találkozott, akkor a DEAC egy nagyon szoros mérkőzésen tudott nyerni Dunaújvárosban.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző elmondta: – A legutóbbi találkozónk nagyon szoros volt. Ezúttal kisebb jégfelületen fogunk játszani, úgyhogy készen kell majd állnunk, hogy szűkebb helyeken kell harcolnunk és védekeznünk. Ha már itt tartunk: elsősorban a védekezésre szeretnénk koncentrálni, ha az a helyén lesz, akkor valószínűleg elől is lesznek gólszerzési lehetőségeink. A jelszavunk tehát péntek este az lesz, hogy “első a védekezés, utána jöhet a támadás”.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found