Felnőtt hírek

Az egyik legnehezebb ellenfél érkezik

Október 26-án, pénteken 18 órától a Ferencváros látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba az ERSTE Liga következő fordulójában.

Az idei szezonban bombaformában játszó zöld-fehér alakulat érkezik péntek este a Dunaújvárosi Acélbikák otthonába. A ferencvárosi hokisok legutóbb a listavezető Csíkszereda gárdáját nullázták le, ez is mutatja, hogy nagyon nehéz dolga lesz a Bikáknak, akik jelenleg a tabella hatodik helyén állnak 22 ponttal, ám két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a 28 ponttal harmadik DEAC. Szoros tehát a középmezőny, épp ezért újra nagyon fontos pontokról dönt majd a pénteki találkozó.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző elmondta: – Egy nagyon kemény ellenfél az FTC, főleg annak tudatában, hogy rendes játékidőben még nem veszítettek mérkőzést ebben a szezonban. Az teljesen biztos, hogy csak úgy van esélyünk, ha mind a hatvan percben jól, átgondoltan és fegyelmezetten jégkorongozunk. Nagyon fontos lesz, hogy tartsuk magunknál a korongot, amennyit csak lehet, és amikor nálunk van, akkor okosan játsszuk meg, ne veszítsük el kényes helyeken. Türelmesnek kell lennünk a védekezésben és a középső területeket fokozottan védenünk kell.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found