Felnőtt hírek

A Vasas érkezik pénteken

Szeptember 14-én, pénteken játssza első hazai mérkőzését az idei Erste Liga sorozatában a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely a Schiller-Vasas HC gárdáját fogadja.

Háromgólos sikerrel indította a DAB a 2018/19-es Erste Liga szezont Bécsben, most pénteken pedig a hazai jeget is felavatják Azariék. A 18 órakor kezdődő találkozón az ellenfél a bajnokság egyik újonca, a Ladányi Balázs által vezetett Schiller-Vasas HC lesz. A főként fiatalokból álló fővárosi gárda a Debrecen ellen kezdte meg a szereplést – és egy pontot rabolni is tudtak a Hajdú-Bihar megyei csapattól.

Antti Karhula, a DAB finn vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Úgy gondolom, hogy mióta a felkészülési időszakban találkoztunk, azóta biztosan rengeteget edzettek és gyakoroltak a Vasas csapatánál, úgyhogy sokkal keményebb meccsre számítok pénteken. Biztosan sokat fognak korcsolyázni, és igyekezni fognak a sebességükre építeni. Nekünk azt kell tennünk, amit a bécsi meccsen az utolsó negyven percben tettünk: gyorsabban és okosabban kell játszanunk a koronggal és az 1-az-1 elleni csatákat meg kell nyernünk.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found