Felnőtt hírek

A Hokiklubhoz látogatnak a Bikák

Október 28-án, vasárnap a Hokiklub Budapest csapata ellen lép jégre a fővárosban a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

A tabella hatodik látogatja meg a tizedik helyezettet, amikor a DAB a Hokiklub Budapest otthonában lép jégre vasárnap. A két csapat eddig 14-14 mérkőzést játszott a szezonban, a Dunaújváros neve mellett 7 győzelem, 6 rendes játékidős és 1 hosszabbításos vereség szerepel, míg a Hokiklub 2 győzelem mellett 2 hosszabbításos és 10 rendes játékidős vereséget könyvelhetett el eddig.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző elmondta: – Az utóbbi mérkőzésein megmutatta a Hokiklub Budapest, hogy nem szabad félvállról venni őket, hajtós, sokat dolgozó csapatuk van. Nem játszunk olyan rosszul, hogy ne nyerhetnénk több mérkőzést. Apró hibák és az önbizalom hullámzása az, ami lelassít minket. Vasárnap új lehetőségünk lesz, hogy megmutassuk, hogy tanulunk ezekből a hibákból és hogy jobbak tudunk lenni annál, mint amit eddig mutattunk. Teljes mértékben a saját játékunkra kell koncentrálni és azokra az elemekre, amiket jól tudunk megvalósítani, illetve javítani azokon a dolgokon, amikben maradt még tartalék a társaságban.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found