Felnőtt hírek

A Hokiklub látogat Dunaújvárosba

Február 16-án, szombaton este hat órától a Hokiklub Budapest látogat a Dunaújvárosi Acélbikák otthonába az ERSTE Liga középszakaszában.

Három győzelem után szoros vereségbe szaladt bele a DAB Bécsben, amivel győzelmi kényszerbe került, hiszen már csak három mérkőzés van vissza a középszakaszban a dunaújvárosi hokisoknak – előbb a Hokiklub Budapest látogat Dunaújvárosba, majd a Vasas ellen egy idegenbeli mérkőzést követően a Fehérvári Titánok érkeznek látogatóba.

Borbás Gergely a mérkőzés előtt elmondta: – Nagyon lassan kezdtünk a Bécs ellen, egyhangú volt az első harmad, ami a lövés statisztikából is látható. A második játékrészben aztán kockáztattunk, de sajnos egy helyzetüket újra ki tudták használni, így már három volt közötte. Az utolsó húsz percben még jobban kockáztatnunk kellett, lényegében öt emberrel támadtunk, sikerült egy korai góllal kettőre zárkózni, a végén pedig a kapusunkat is lehoztuk, és a 6-az-5 elleni játékunk nagyon hamar eredményes is volt. Utána is volt helyzetünk, de sajnos egy kilőtt korongra az ellenfél ért oda előbb. Dicséretes, hogy nem adtuk fel, és egészen addig nem is fogjuk feladni, amíg matematikai esélyünk van a rájátszásba kerülésre. Természetesen a Hokiklub ellen is támadó szellemben fogunk jégre lépni, mert minden pontra óriási szükségünk van.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found