Felnőtt hírek

Yianni Liarakos a Bikák új támadója

Kanadai csatárral erősített a DAB 2018 végén. A görög felmenőkkel rendelkező Yianni Liarakos már a január 1-i mérkőzésen bemutatkozhat.

A mindössze 22 éves támadó Torontoban született. A 188 centis, 90 kilós játékos az utánpótlás éveket Kanadában töltötte, majd a tavalyi szezonban igazolt az amerikai Port Huron Prowlers csapatához, amely az FHL bajnokságban játszik és ahol 66 alapszakasz mérkőzésen 71 pontot (28 gól, 43 asszisztens) gyűjtött.

Idetartozó hír, hogy bár klubunk szakvezetése minden tőle telhetőt megtett, hogy maradásra bírja, a finn támadó, Jaako Turtiainen közös megegyezéssel távozott a Dunaújvárosi Acélbikák csapatából.

Az új év első napján máris mérkőzéssel kezdenek a Bikák, hiszen a Fehérvári Titánokat fogadják hazai jégen 18 órától. A meccs előtt Corey Bricknell elmondta: – Úgy érzem, hogy kezdjük végre azt a hokit játszani, amit játszanunk kell. A fiúktól természetesen teljes odaadást várok a 2019-es év első találkozóján, kemény munkát, és azt, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak hazai közönség előtt, hiszen van miért visszavágnunk a Titánoknak!

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found