Felnőtt hírek

Vissza a helyes útra

December 20-án állította meg a DVTK Jegesmedvék csapata a tizenegy mérkőzés óta veretlen Dunaújvárosi Acélbikákat, akiknek így nem is lehet más célja december 22-én, pénteken 18 órától, mint hogy visszatérjenek a helyes útra a Fehérvári Titánok ellen!

Harmadszor találkozik Fejér megye két Erste Ligás csapata, a Fehérvári Titánok és a Dunaújvárosi Acélbikák. Az első két alkalommal a piros-fehérek örülhettek: idegenben 2-0-ra, míg otthon 5-3-ra győztek Azariék. A hihetetlen győzelmi sorozatot produkáló DAB szoros mérkőzésen veszített a DVTK Jegesmedvék otthonában szerdán – így nem is lehet kérdés, hogy a pénteki találkozón a fő cél a győzelem útjára való visszatérés lesz.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Egy nagyon érzelemdús mérkőzésen vagyunk túl a DVTK Jegesmedvék ellen. Mindig nehéz elveszíteni egy nagyon szoros meccset – főleg, ha a címvédőt tudtuk megszorongatni. A karácsonyi szünetre mindenképpen úgy akarunk elmenni, hogy jól érezzük magunkat és elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel. Ehhez az kell, hogy tanuljunk a szerdai mérkőzésből, de egyben felejtsük is el, ami ott történt, újrafókuszáljunk és felkészüljünk az előttünk álló kihívásra. Kőkemény meccsre számítok, és arra, hogy a srácok a szívüket-lelküket a jégre viszik!

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title