Felnőtt hírek

Újabb nehéz ellenfél a Bikák előtt

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Újpest gárdáját látogatja meg december 30-án, szombaton az Erste Liga következő fordulójában.

Rettenetesen nehéz sorozatban van Jason Morgan csapata, hiszen a MAC és a DVTK után az Újpest ellen lépnek jégre a dunaújvárosi hokisok. Eddig azonban remekül veszik az akadályokat a Bikák, hiszen a liga első és második helyezettjét is legyőzték – ráadásul utóbbit idegenben. Az Újpest ellen teljesen kiegyenlített az eddigi mérleg, hiszen két meccset játszottak eddig a felek, mindkét alkalommal a hazai csapat tartotta otthon a pontokat – mindkét esetben 3-1-es győzelemmel.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Tudom, hogy mindig ismétlem magam, de nem mondhatok mást: az egyik legnagyobb teszt vár a csapatra a holnapi napon. Az Újpest jó szériában van, remek jégkorongot játszanak, nem lesz egyszerű megállítani őket a saját pályájukon. Ugyanazt a mentalitást kell hoznunk, amivel a DVTK ellen is játszottunk. A tabella nagyon szoros, nem engedhetjük meg magunknak, hogy levegyük a lábunkat a gázpedálról.

Leave a Reply

302 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic FEHERZSO Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title