Felnőtt hírek

Újabb nehéz ellenfél a Bikák előtt

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Újpest gárdáját látogatja meg december 30-án, szombaton az Erste Liga következő fordulójában.

Rettenetesen nehéz sorozatban van Jason Morgan csapata, hiszen a MAC és a DVTK után az Újpest ellen lépnek jégre a dunaújvárosi hokisok. Eddig azonban remekül veszik az akadályokat a Bikák, hiszen a liga első és második helyezettjét is legyőzték – ráadásul utóbbit idegenben. Az Újpest ellen teljesen kiegyenlített az eddigi mérleg, hiszen két meccset játszottak eddig a felek, mindkét alkalommal a hazai csapat tartotta otthon a pontokat – mindkét esetben 3-1-es győzelemmel.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Tudom, hogy mindig ismétlem magam, de nem mondhatok mást: az egyik legnagyobb teszt vár a csapatra a holnapi napon. Az Újpest jó szériában van, remek jégkorongot játszanak, nem lesz egyszerű megállítani őket a saját pályájukon. Ugyanazt a mentalitást kell hoznunk, amivel a DVTK ellen is játszottunk. A tabella nagyon szoros, nem engedhetjük meg magunknak, hogy levegyük a lábunkat a gázpedálról.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title