Felnőtt hírek

Újabb hazatérő – Lencsés Tamás is Acélbika lett

Rutinos bekkel erősítette meg játékoskeretét csapatunk, mely a szezon végéig szóló szerződést kötött Lencsés Tamással.0

Mint azt ifjabb Azari Zsolt, csapatunk játéko
sa, s egyben sportigazgatója a közelmúltban elmondta, szinte teljesen kialakult együttesünk 2015/2016-os játékoskerete, ám egy védőt még szeretnének igazolni a szezon kezdetéig. Erre ma kora délutánig kellett várni, ugyanis percekkel ezelőtt kaptuk az információt a DAB vezetésétől, hogy újra Dunaújvárosban folytatja pályafutását Lencsés Tamás.
A 35 éves, rutinos és nagy munkabírású hátvéd az elmúlt egy hónapban már az Acélbikákkal edzett, vagyis nem lesz számára ismeretlen a nyáron alaposan átalakult együttes, melybe három év elteltével tér vissza. A dunaújvárosi nevelésű bekk ugyanis pályafutása alatt közel négyszáz alkalommal öltötte magára az Acélbikák szerelését, ám 2012-ben a Ferencváros csapatához szerződött, melyet egy kisebb új-zélandi kitérővel együttes három szezonon át szolgált becsülettel.
Ifjabb Azari Zsolt örömmel üdvözölte “Lecsót” az Acélbikáknál, s mint azt elárulta, nagy erősítést jelenthet hátsó alakzatunknak a rutinos bekk szereplése.
“Nem volt titok, hogy a védelmünk erősítésre szorult, s Tamás itt edzett már velünk egy hónapja, s szemmel láthatóan erősítést jelent az együttesnek, s az ő érkezésével úgy érezzük, hogy még szilárdabb lehet a hátsó alakzatunk. “Lecsó” egy rutinos, sok csatát megélt játékos, tősgyökeres dunaújvárosi, kiválóan beleillik a koncepciónkban, s hiszem, hogy tapasztalatával sokat segíthet a fiatalabb játékosainknak is. Nagy örömmel üdvözöljük csapatunknál, s valószínűleg holnap, a Léva elleni felkészülési mérkőzésen már a jégen is köszönthetik őt szurkolóink.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title