Felnőtt hírek

Újabb siker a Brassó ellen

Sorozatban aratott hetedik győzelmének örülhetett együttesünk az Erste Ligában!

Brassóban folytatta az Erste Liga küzdelmeit ma este fél hattól a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely igen jó formában várta a házigazdák elleni összecsapást. Jason Morgan tanítványai legutóbbi hat meccsüket megnyerték a sorozatban, így felzárkóztak a dobogó harmadik fokának közelébe, ám ahhoz, hogy ott is maradjanak, mindenképpen nyerniük kellett a hazai pályán mindenkire nagyon veszélyes Brassó ellen.

A találkozó nyitó harmadának derekáig meglehetősen kiegyenlített csatát láthattak a drukkerek, valamint azt, hogy a DAB Novotny kiállítása alatt jól védekezve őrizte meg kapuját a góltól. A folytatásban a mieink is kihagytak egy emberelőnyt, majd a játékrész hajrájában már megérkeztek a gólok is, mivel egy dunaújvárosi kiállítást követően Silló emberhátrányból vette be Tőke kapuját, igaz túl sokáig nem örülhettünk a vezetésnek, mert a tavaly még Dunaújvárosban játszó, s első brassói mérkőzésén szereplő Jere Ölander még ebből a fórból kiegyenlített (1-1).

A második felvonás elején az Acélbikák kerültek emberelőnybe, s Léránt révén alig ötven másodperc alatt ki is használták azt, másodszor is magukhoz ragadva ezzel a vezetést (1-2). A folytatásban is nagy küzdelmet vívott egymással a két alakulat, ám a kemény, de sportszerű csatában továbbra is jól teljesített mindkét hálóőr, így a második szünetig már nem változott az eredmény, vagyis a DAB vágott neki minimális előnnyel a harmadik etapnak. Melyet újra jól kezdtek a mieink, ugyanis Odnoga góljával már a második percben megduplázták vezetésüket, s innentől újra azt játszhatták, amit Dunaújvárosban is remekül tettek legutóbb a Brassó ellen 1-3). A taktikus védekezéssel nem is tudott mit kezdeni a brassói alakulat, mely hiába került emberelőnybe a hajrában, majd hozta le kapusát is, Turcotte találata végleg eldöntötte a pontok sorsát (1-4).

ASC Corona Brasov – DAB 1-4 (1-1, 0-1, 0-2)

ASC Corona Brasov: Tőke – Filip, Sirokovs, Wilgosh, Gliga (1), Zabludovszki, Ölander 1, Bors, Saluga, Tranca, Mihály, Nagy, Stoflet, Bíró M., Molnár, Zsók, Csíki, Imecs, Bíró O., Péter, Balázs. Vezetőedző: Martin Lacroix.

DAB: Duschek – Léránt 1, Orbán (1), Izacky, Nageler, Turcotte 1 (1), Hüffner (1), Erdélyi, Azari (1), Novotny, Hári (1), Lencsés, Hruby, Odnoga 1, Silló 1, Nagy, Skripets, Németh, Borbás, Török. Vezetőedző: Jason Morgan.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic kisjoe24 Twitter Pic SzilardU Twitter Pic log511 Twitter Pic arpad122 Twitter Pic _fdanka_ Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99
dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
537
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title