Felnőtt hírek

Új hálóőr az Acélbikáknál

Ukrán válogatott kapussal erősítette meg keretét a Dunaújvárosi Acélbikák csapata – Eduard Zakharchenko már a Vasas elleni találkozón jégre léphet.

A 23 éves, orosz-ukrán kettős állampolgár Eduard Zakharchenko a kazah HK Astana csapatától érkezett Dunaújvárosba. A fiatal hálóőr az ukrán U18-as és U20-as válogatott mellett a felnőttek között is képviselte már hazáját világbajnokságokon. Idekapcsolódó hír, hogy Joonas Huovinen közös megegyezéssel elhagyta a Bikák csapatát.
Zakharchenko kapus már a december 30-i Vasas elleni idegenbeli mérkőzésen kapuba állhat.

Corey Bricknell, a DAB kanadai vezetőedzője a mérkőzés előtt elmondta: – Úgy érzem, hogy a játékosok a Ferencváros elleni meccsen végre megérezték, hogy mire képesek, ha együtt, csapatként játszanak. A pénteki találkozó arra is jó volt, hogy megmutatta, hogy ha mindenki ragaszkodik az edzésen gyakorolt rendszerhez, és a csapatban betöltött szerepéhez, akkor komoly sikerekre is képesek vagyunk. Ha hinni tudunk egymásban, akkor ezek a sikerek egymás után fognak jönni.

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found