Felnőtt hírek

Új edzővel várja a DAB az Újpestet

Egyből mély vízbe kell ugrania Jason Morgan edzőnek, aki második napján már az Újpest ellen meccsel a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Első helyen áll a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Magyar Kupa selejtezőjének tabelláján, ahol egy rendes játékidős és egy hosszabbításos győzelemmel öt pontot gyűjtöttek eddig Azariék – igaz, eddig egyszer a KMH, egyszer pedig a Fehérvár ellen kellett jégre lépniük, a legjobb ellenfelek tehát még hátravannak. Közülük érkezik az Újpest október 18-án, szerdán 18 órától.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon várom a holnap estét. Az Újpest mindig kemény ellenfél, nagyon jól dolgoznak, jó az edzői munka a Megyeri úton, így egy igazi teszt előtt állunk, ahol kiderül, hogy pontosan hol áll most a csapat, és megmutatja majd nekem is, hogy kell fejleszteni a részleteken. Az átállásnak hagyni kell némi időt, hiszen új játék rendszereket kell beilleszteni szép lassan. Nagyon meg voltam elégedve a játékosok hozzáállásával és a munkamorállal az első közös edzésünkön. Mint mondtam, nagyon várom a holnapi napot!

Fontos információ a szerdai összecsapással kapcsolatban, hogy a bérlettel rendelkező drukkereinknek nem kell belépőt váltaniuk a találkozóra.

Leave a Reply

306 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
575
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title