Felnőtt hírek

Új edzővel várja a DAB az Újpestet

Egyből mély vízbe kell ugrania Jason Morgan edzőnek, aki második napján már az Újpest ellen meccsel a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Első helyen áll a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Magyar Kupa selejtezőjének tabelláján, ahol egy rendes játékidős és egy hosszabbításos győzelemmel öt pontot gyűjtöttek eddig Azariék – igaz, eddig egyszer a KMH, egyszer pedig a Fehérvár ellen kellett jégre lépniük, a legjobb ellenfelek tehát még hátravannak. Közülük érkezik az Újpest október 18-án, szerdán 18 órától.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon várom a holnap estét. Az Újpest mindig kemény ellenfél, nagyon jól dolgoznak, jó az edzői munka a Megyeri úton, így egy igazi teszt előtt állunk, ahol kiderül, hogy pontosan hol áll most a csapat, és megmutatja majd nekem is, hogy kell fejleszteni a részleteken. Az átállásnak hagyni kell némi időt, hiszen új játék rendszereket kell beilleszteni szép lassan. Nagyon meg voltam elégedve a játékosok hozzáállásával és a munkamorállal az első közös edzésünkön. Mint mondtam, nagyon várom a holnapi napot!

Fontos információ a szerdai összecsapással kapcsolatban, hogy a bérlettel rendelkező drukkereinknek nem kell belépőt váltaniuk a találkozóra.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title