Felnőtt hírek

Új edzővel várja a DAB az Újpestet

Egyből mély vízbe kell ugrania Jason Morgan edzőnek, aki második napján már az Újpest ellen meccsel a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Első helyen áll a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Magyar Kupa selejtezőjének tabelláján, ahol egy rendes játékidős és egy hosszabbításos győzelemmel öt pontot gyűjtöttek eddig Azariék – igaz, eddig egyszer a KMH, egyszer pedig a Fehérvár ellen kellett jégre lépniük, a legjobb ellenfelek tehát még hátravannak. Közülük érkezik az Újpest október 18-án, szerdán 18 órától.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon várom a holnap estét. Az Újpest mindig kemény ellenfél, nagyon jól dolgoznak, jó az edzői munka a Megyeri úton, így egy igazi teszt előtt állunk, ahol kiderül, hogy pontosan hol áll most a csapat, és megmutatja majd nekem is, hogy kell fejleszteni a részleteken. Az átállásnak hagyni kell némi időt, hiszen új játék rendszereket kell beilleszteni szép lassan. Nagyon meg voltam elégedve a játékosok hozzáállásával és a munkamorállal az első közös edzésünkön. Mint mondtam, nagyon várom a holnapi napot!

Fontos információ a szerdai összecsapással kapcsolatban, hogy a bérlettel rendelkező drukkereinknek nem kell belépőt váltaniuk a találkozóra.

Leave a Reply

310 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title