Felnőtt hírek

Tartalékosan a második ellen

November 19-én, hétfőn este nyolc órától az SC Csíkszereda csapata érkezik Dunaújvárosba az ERSTE Liga következő fordulójában.

Az SC Csíkszereda ellen folytatja a pontgyűjtést a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely az edzőváltás óta két hosszabbításos győzelmet aratott, és nem várja túl jó helyzetből a liga egyik legjobb csapatát.

Borbás Gergely, a dunaújvárosi megbízott vezetőedző elmondta: – Őszintén szólva centerek nélkül kell jégre lépnünk hétfőn: Uski agyrázkódást kapott, ráadásul több helyen is össze kellett varrni az arcát; Dubek családi okok miatt hagyja ki a találkozót; Tóth Gergő válla fáj, én pedig a kispadon próbálom segíteni a csapatot. Hogy egy picit még nehezebb legyen a helyzetünk, Sevela hátproblémákkal küzd, így hálóőr poszton is jelentősen fiatalítanunk kell. Remélem, hogy a Debrecen elleni mérkőzéssel lendületbe jöttünk, amit így, tartalékosan is tovább tudunk vinni, a fiataloknak pedig remek lehetőség lesz ez a mérkőzés a bizonyításra.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title