Felnőtt hírek

Tartalékosan a második ellen

November 19-én, hétfőn este nyolc órától az SC Csíkszereda csapata érkezik Dunaújvárosba az ERSTE Liga következő fordulójában.

Az SC Csíkszereda ellen folytatja a pontgyűjtést a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely az edzőváltás óta két hosszabbításos győzelmet aratott, és nem várja túl jó helyzetből a liga egyik legjobb csapatát.

Borbás Gergely, a dunaújvárosi megbízott vezetőedző elmondta: – Őszintén szólva centerek nélkül kell jégre lépnünk hétfőn: Uski agyrázkódást kapott, ráadásul több helyen is össze kellett varrni az arcát; Dubek családi okok miatt hagyja ki a találkozót; Tóth Gergő válla fáj, én pedig a kispadon próbálom segíteni a csapatot. Hogy egy picit még nehezebb legyen a helyzetünk, Sevela hátproblémákkal küzd, így hálóőr poszton is jelentősen fiatalítanunk kell. Remélem, hogy a Debrecen elleni mérkőzéssel lendületbe jöttünk, amit így, tartalékosan is tovább tudunk vinni, a fiataloknak pedig remek lehetőség lesz ez a mérkőzés a bizonyításra.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found