Felnőtt hírek

Tabellaszomszédok viadala

November 26-án, vasárnap 17 órától a Brassó csapata látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba az Erste Liga következő fordulójában.

Az Erste Liga tabellájának hatodik és hetedik helyezettje csap össze vasárnap délután a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A két csapat még október elején találkozott egymással Brassóban – akkor a hazaiak 3-1-re múlták felül a DAB csapatát. Megvan tehát a visszavágásra az ok, sőt, egyből kétszer is lesz lehetősége kiköszörülni a csorbát a Dunaújvárosi Acélbikák csapatának, hiszen a vasárnapi mérkőzés után legközelebb Brassóban lépnek jégre a piros-fehérek az Erste Liga sorozatában.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a megmérettetés előtt: – Az az üzenetem a játékosok felé, hogy amikor keményen dolgozol, a taktikát betartva, fegyelmezetten játszol, szem előtt tartod, hogy a védekezés mindig az első, akkor jó dolgok fognak történni. Meg lesz mindennek a jutalma. Úgy gondolom, hogy ha ezzel a mentalitással lépünk jégre, akkor jó esélyünk lesz arra, hogy eredményes vasárnapunk legyen. Nem lehetünk elégedettek, minden mérkőzés egy üres lappal indul, és minden meccsre ugyanúgy kell készülnünk.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title