Felnőtt hírek

Tabellaszomszédok viadala

November 26-án, vasárnap 17 órától a Brassó csapata látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba az Erste Liga következő fordulójában.

Az Erste Liga tabellájának hatodik és hetedik helyezettje csap össze vasárnap délután a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A két csapat még október elején találkozott egymással Brassóban – akkor a hazaiak 3-1-re múlták felül a DAB csapatát. Megvan tehát a visszavágásra az ok, sőt, egyből kétszer is lesz lehetősége kiköszörülni a csorbát a Dunaújvárosi Acélbikák csapatának, hiszen a vasárnapi mérkőzés után legközelebb Brassóban lépnek jégre a piros-fehérek az Erste Liga sorozatában.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a megmérettetés előtt: – Az az üzenetem a játékosok felé, hogy amikor keményen dolgozol, a taktikát betartva, fegyelmezetten játszol, szem előtt tartod, hogy a védekezés mindig az első, akkor jó dolgok fognak történni. Meg lesz mindennek a jutalma. Úgy gondolom, hogy ha ezzel a mentalitással lépünk jégre, akkor jó esélyünk lesz arra, hogy eredményes vasárnapunk legyen. Nem lehetünk elégedettek, minden mérkőzés egy üres lappal indul, és minden meccsre ugyanúgy kell készülnünk.

Leave a Reply

303 people follow dab_acelbikak

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title