Felnőtt hírek

Tabellaszomszédok találkozója

December 26-án, szerdán délután 3 órakor a Fehérvár vendégeként lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

Az ERSTE Liga tabellájának hetedik és nyolcadik helyezettje mérkőzik meg szerda délután, amikor a Fehérvári Titánok alakulata fogadja a DAB jégkorongozóit.

Corey Bricknell, a kanadai vezetőedző a mérkőzés előtt elmondta: – Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz. A játékosoknak az első pillanattól készen kell állniuk, hogy keményen, de emellett okosan játszanak, a megbeszélt taktikai utasítások betartása mellett. A legfontosabb, hogy agresszívek legyünk, de emellett fegyelmezettek is. Újra nagyon fontos lesz, hogy a speciális játékhelyzetekben mennyire tudunk majd dominálni. Teljes, hatvan percig tartó koncentrációt várok és azt, hogy mindenki ugyanarra evezzen a hajónkban. Fontos, hogy mindenki evezzen és ne legyenek olyanok, akik csak utaznak. Amit még kérek a fiúktól, hogy minden korongot a kapura tegyenek és ők is kövessék a korongot egészen a kapuig.

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found