Felnőtt hírek

Szoros győzelem a Titánok ellen

Nagy csatában győzte le 2-0-ra a Fehérvári Titánokat a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hosszú szünet után a Fehérvári Titánok elleni mérkőzéssel folytatta az Erste Liga küzdelmeit ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. Jason Morgan vezetőedző sérülés miatt nem számíthatott Koitmaa, Mestyán és Léránt játékára sem, ám Hüffner Adrián beöltözött a találkozóra, így a mieink három védőpárral, a siker reményében vágtak neki a megyei rangadónak.

Melyet a házigazdák kezdtek erősebben, ám Duschek két fontos védéssel óvta meg kapuját a góltól az első öt percben. A folytatásban valamelyest feljavult a mieink játéka, meg is voltak a lehetőségek a vezetés megszerzéshez is, ám Kornakker is tette a dolgát a túloldalon, s ha ő nem tudott védeni, akkor a kapuvas segítette ki, előbb Hári, majd Nagy helyzeténél. Az első harmad hajrájában újra Duschekre volt szükség a gól nélküli állás megőrzéséhez, ám a fordulás után nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a Bikák, s bár sokáig csak helyzetekig jutottak, egy újabb nagy Duschek-védés után lekontrázták a vendéglátókat, s Silló kapáslövésével végre sikerült megszerezni a vezetést is a 32. percben (0-1).

A folytatásban Hamvai helyzete, majd Izacky kapuvasa miatt bosszankodhattak az edzők mindkét oldalon, ám a harmad utolsó percében Nagy Márk szerzett szemfülesen korongot, majd játszott Odnoga elé, aki közelről nem hibázott, s megduplázta az Acélbikák előnyét (0-2). A harmadik felvonásban nagy erőket mozgósított a Titánok gárdája azért, hogy visszajöjjön a meccsbe, ám Duschek remek védésekkel akadályozta meg a házigazdákat ebben, igaz a túloldalon Kornakker is több bravúrt bemutatott. A lüktető, több tiszta ziccert hozó harmadik húsz perc azonban már nem tartogatott újabb gólt, így a nagy csatát végül 2-0-ra a bikák nyerték, s újabb sikerükkel nemcsak megléptek öt ponttal a fehérváriaktól, hanem egyre megközelítették a hatodik helyezett Brassót is az Erste Liga tabelláján.

Jason Morgan: – Kissé rozsdásak voltunk a meccs elején a hosszú kihagyás miatt, de a második harmadban már egyre inkább felvettük a ritmust, s a harmadik sorunk jó teljesítményével, valamint Duschek védéseivel végül sikerült megnyernünk a találkozót.

Fehérvári Titánok – DAB 0-2 (0-0, 0-2, 0-0)

Fehérvári Titánok: Kornakker – Imre, Vehmanen, Antilla, Kocsis, Schoenmakers, Láday, Reiter, Hamvai, Mazzag, Vizi, Szaller, Takács, Kiss P, Kiss Zs., Szita, Antal, Szabó, Péter A., Péter B., Prácser. Vezetőedző: Kóger István.

DAB: Duschek – Erdélyi, Hüffner, Azari, Hári, Turcotte, Orbán (1), Skrypets, Izacky, Nageler, Novotny, Hruby, Lencsés, Nagy M. (1), Odnoga 1 (1), Silló 1, Tanka, Borbás, Németh, Tötök. Vezetőedző: Jason Morgan.

Leave a Reply

306 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic jeunesse Twitter Pic SzilardU Twitter Pic log511 Twitter Pic arpad122 Twitter Pic _fdanka_ Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic greenter
dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
557
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title