Felnőtt hírek

Szomorú évzáró

Az utolsó húsz perc előtt még 3-2-re vezettek, ám végül 6-3-as vereséget szenvedtek a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai a Brassó elleni rangadón.

A Brassó elleni hazai összecsapással zárta a 2016-os esztendőt a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely természetesen a siker reményében várta a MOL Liga mai fordulójának rangadóját. A mérkőzést azonban a vendégek kezdték jobban, s már a harmadik percben megszerezték a vezetést, s ugyan a hazaiak igyekeztek, játékukba sok hiba csúszott, így egészen az első harmad hajrájáig kellett várni az egyenlítő találatra, melyet a fiatal Hruby Gellért jegyzett emberelőnyből.

A térfélcsere után sajnos ismét a vendégek kezdtek eredményesebben, s Klempa révén másodszor is magukhoz ragadták az előnyt, ám Dansereau remek lövésével a 32. percben ismét kihasznált egy fórt a DAB gárdája, így kezdődhetett minden elölről (2-2). A folytatásban több kiállítást is befújtak a játékvezetők, ám a következő találat egyenlő létszámban esett, s mivel ezt Azari Zsolt szerezte a 40. perc elején, így a második szünetre a DAB vonulhatott minimális vezetéssel.

A harmadik felvonás elejét sajnos nagyon elrontották az Acélbikák, hiszen a vendégek a 47. és a 48. percben is bevették Duschek Dávid ketrecét, míg a házigazdák továbbra is elhibázták lehetőségeiket sőt, mikor az 55. percben emberelőnyből is gólt kaptak, még nehezebb helyzetbe kerültek. A véghajrában kapusa helyett is mezőnyjátékost küldött jégre a DAB szakvezetője, ám ebből is a vendégek jöttek ki jobban, akik Mihály Árpád találatával biztosították be sikerüket, s a 6-3-as győzelmüknek köszönhetően óriási lépést tettek a MOL Liga alapszakaszának negyedik helye felé.

DAB – ASC Corona Brasov 3-6 (1-1, 2-1, 0-4)

DAB: Duschek – Hruby 1 (2), Ladygin, Azari 1, Cseter (2), Dansereau 1 (2), Pfeil, Ölander, Becze, Nagy, Kaszkov, Lévai, Borbás, Németh Léránt, Pál, Török, Mátyásy, Odnoga, Tanka. Vezetőedző: Lee Gilbert.

ASC Corona Brasov: Tőke – Molnár, Bors, Zabludovsky (1), McDonald 1 (2), Filip 1, Mihály Á. 1 (1), Tranca, Yemelyanenko, McGregor (2), Klempa 1 (1), Bíró O. (1), Bíró G., Zsók (1), Nagy Cs., Péter, Nagy I. 1, Balázs, Gliga 1. Vezetőedző: Martin Lacroix.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic kisjoe24 Twitter Pic SzilardU Twitter Pic log511 Twitter Pic arpad122 Twitter Pic _fdanka_ Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99
dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
537
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title