Felnőtt hírek

Sasok a Bikák ellen

A Dunaújvárosi Acélbikák a Ferencváros csapatát fogadják november 24-én, pénteken 18 órától a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga tabellájának harmadik helyén álló Ferencváros csapata érkezik Dunaújvárosba november 24-én, pénteken. A két csapat között nyolc pont a különbség – igaz, a fővárosi csapat eggyel több mérkőzést játszott. A Sasok eddig kétszer találkoztak a Bikákkal a ligában – egy győzelem és egy vereség mindkét csapat mérlege.

Jason Morgan, a DAB kanadai edzője nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon fontos mérkőzés a mai, hogy a tabellán előre tudjunk lépni. Először játszunk a Ferencvárossal, mióta átvettem a csapatot. Az előző mérkőzésekre kell építenünk, hiszen négy győzelmünk volt sorozatban a bajnokságban, és jó alkalom lesz a pénteki arra is, hogy visszatérjünk a helyes útra a MAC elleni fiaskó után. Néhány kulcsjátékosunk, Novotny, Mestyán, Orbán és Skripets  sérülés, vagy eltiltás miatt hiányozni fog, ez sem könnyíti meg a dolgunkat. Az FTC egy jó csapat, és olyan támadók játszanak zöld-fehérben, akik a védekezési harmadban ejtett hibákat kegyetlenül kihasználják. Jobbnak kell lennünk hátul mint legutóbb és hatvan percen keresztül kell keményen küzdenünk.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title