Felnőtt hírek

Sasok a Bikák ellen

A Dunaújvárosi Acélbikák a Ferencváros csapatát fogadják november 24-én, pénteken 18 órától a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga tabellájának harmadik helyén álló Ferencváros csapata érkezik Dunaújvárosba november 24-én, pénteken. A két csapat között nyolc pont a különbség – igaz, a fővárosi csapat eggyel több mérkőzést játszott. A Sasok eddig kétszer találkoztak a Bikákkal a ligában – egy győzelem és egy vereség mindkét csapat mérlege.

Jason Morgan, a DAB kanadai edzője nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon fontos mérkőzés a mai, hogy a tabellán előre tudjunk lépni. Először játszunk a Ferencvárossal, mióta átvettem a csapatot. Az előző mérkőzésekre kell építenünk, hiszen négy győzelmünk volt sorozatban a bajnokságban, és jó alkalom lesz a pénteki arra is, hogy visszatérjünk a helyes útra a MAC elleni fiaskó után. Néhány kulcsjátékosunk, Novotny, Mestyán, Orbán és Skripets  sérülés, vagy eltiltás miatt hiányozni fog, ez sem könnyíti meg a dolgunkat. Az FTC egy jó csapat, és olyan támadók játszanak zöld-fehérben, akik a védekezési harmadban ejtett hibákat kegyetlenül kihasználják. Jobbnak kell lennünk hátul mint legutóbb és hatvan percen keresztül kell keményen küzdenünk.

Leave a Reply

309 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr
Menu Title