Felnőtt hírek

Óriási pofon után kell felállnia a Bikáknak

December 2-án, vasárnap este fél héttől itthon fogadja a Hokiklub Budapest csapatát a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája az ERSTE Liga következő fordulójában.

Rettenetes vereséget szenvedett a Vienna Capitals farmcsapatától a DAB bécsi jégen pénteken, amikor 11-4-re múlta felül a piros-fehéreket az osztrák gárda. A teljességgel elfogadhatatlan eredmény után sok idő nincs kitisztítani a fejeket, hiszen vasárnap 18:30-tól a harmadik mérkőzését játssza a csapat négy nap alatt. Ezúttal a Hokiklub Budapest látogat Dunaújvárosba.

Corey Bricknell, a kanadai vezetőedző elmondta: – Nagyon jól kezdtük a Bécs elleni mérkőzést. Mindkét csapat 41-et lőtt kapura – nekünk óriási balszerencsénk volt a kapuban. Ennél többet sajnos nem tudok mondani a pénteki mérkőzésről, voltak kisebb kihagyások, de azok minden meccsen vannak. Náluk minden befelé pattant, nálunk pedig minden kifelé. A vasárnap egy új nap lesz, amikor mindenkinek a legjobb tudása szerint kell majd jégre lépni. Senki nem engedheti meg magának innentől kezdve, hogy nem a játékra koncentrál és nem ad bele apait-anyait. Mindenkinek készen kell állnia a játékra.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title