Felnőtt hírek

Óriási pofon után kell felállnia a Bikáknak

December 2-án, vasárnap este fél héttől itthon fogadja a Hokiklub Budapest csapatát a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája az ERSTE Liga következő fordulójában.

Rettenetes vereséget szenvedett a Vienna Capitals farmcsapatától a DAB bécsi jégen pénteken, amikor 11-4-re múlta felül a piros-fehéreket az osztrák gárda. A teljességgel elfogadhatatlan eredmény után sok idő nincs kitisztítani a fejeket, hiszen vasárnap 18:30-tól a harmadik mérkőzését játssza a csapat négy nap alatt. Ezúttal a Hokiklub Budapest látogat Dunaújvárosba.

Corey Bricknell, a kanadai vezetőedző elmondta: – Nagyon jól kezdtük a Bécs elleni mérkőzést. Mindkét csapat 41-et lőtt kapura – nekünk óriási balszerencsénk volt a kapuban. Ennél többet sajnos nem tudok mondani a pénteki mérkőzésről, voltak kisebb kihagyások, de azok minden meccsen vannak. Náluk minden befelé pattant, nálunk pedig minden kifelé. A vasárnap egy új nap lesz, amikor mindenkinek a legjobb tudása szerint kell majd jégre lépni. Senki nem engedheti meg magának innentől kezdve, hogy nem a játékra koncentrál és nem ad bele apait-anyait. Mindenkinek készen kell állnia a játékra.

Leave a Reply

296 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found