Felnőtt hírek

Mentális kihívás lesz

Február 11-én, vasárnap 17 órától az UTE érkezik Dunaújvárosi Acélbikák otthonába az Erste Liga középszakaszának utolsó fordulójában.

Minden fontos kérdés eldőlt az Erste Liga középszakaszának utolsó fordulója előtt – legalábbis a két csapatnak, akik Dunaújvárosban találkoznak majd. Az biztos, hogy a DAB nem lehet jobb, mint harmadik és az is eldőlt, hogy az UTE nem lehet jobb a negyedik pozíciónál.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Egymás után kikaptunk a DVTK és a MAC csapatától is, ráadásul mindkét meccsen úgy, hogy nem játszottuk azt a játékot, amit tudunk, nem hoztuk ki magunkból a legjobbat. Ma az lesz a célunk, hogy visszahozzuk magunkat arra a szintre, amivel megelégednénk a rájátszásban is. Nagyon nagy mentális kihívás lesz ez, hiszen semmiféle hatása nincs a mérkőzésnek a tabellára, módosítani már nem tud a helyezéseken, így nyomás sincs – pont ezért lesz nehéz.

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title