Felnőtt hírek

Mentális kihívás lesz

Február 11-én, vasárnap 17 órától az UTE érkezik Dunaújvárosi Acélbikák otthonába az Erste Liga középszakaszának utolsó fordulójában.

Minden fontos kérdés eldőlt az Erste Liga középszakaszának utolsó fordulója előtt – legalábbis a két csapatnak, akik Dunaújvárosban találkoznak majd. Az biztos, hogy a DAB nem lehet jobb, mint harmadik és az is eldőlt, hogy az UTE nem lehet jobb a negyedik pozíciónál.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Egymás után kikaptunk a DVTK és a MAC csapatától is, ráadásul mindkét meccsen úgy, hogy nem játszottuk azt a játékot, amit tudunk, nem hoztuk ki magunkból a legjobbat. Ma az lesz a célunk, hogy visszahozzuk magunkat arra a szintre, amivel megelégednénk a rájátszásban is. Nagyon nagy mentális kihívás lesz ez, hiszen semmiféle hatása nincs a mérkőzésnek a tabellára, módosítani már nem tud a helyezéseken, így nyomás sincs – pont ezért lesz nehéz.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title