Felnőtt hírek

Ma már a Csíkszereda ellen

A Sport Club Csíkszereda ellen javítaná ki pénteki botlását együttesünk.

Nem úgy alakult jégkorongozóink legutóbbi mérkőzése, ahogy azt a játékosok, a csapat vezetése, illetve a drukkerek eltervezték, ugyanis a mieink gyenge játékkal szenvedtek vereséget az UTE gárdájától, ami egyben azt is jelentette, hogy Lee Gilbert alakulata elveszítette hazai veretlenségét a MOL Liga idei küzdelmeiben. A dunaújvárosi hokisok azonban nem búslakodhattak sokáig, ugyanis ma már újabb feladat vár Azariékra, akik este fél héttől a Sport Club Csíkszereda ellen korcsolyáznak jégre hazai környezetben.

Együttesünk mai vetélytársa az utolsó előtti helyen áll a MOL Ligában, tíz mérkőzésen szerzett nyolc ponttal, ám ennek ellenére sem gondolhatja azt bárki, hogy könnyű meccs vár a mieinkre. Már csak azért sem, mert a DAB gárdája sincs kirobbanó formában, ráadásul hokisaink sem a legjobb előjelekkel várják a ma esti találkozót, ugyanis az eltiltott Becze Tihamér mellett a sérült Danyil Kaszkov, Bejamin Rubin, illetve az UTE ellen vállsérülést szenvedő Borbás Gergely sem állhat a csapat rendelkezésére.
Tisztában van a feladat nehézségével a dunaújvárosiak szakvezetése, ám mint azt Strenk Hunor másodedző elmondta, ezzel együtt is az a céljuk, hogy javuló játékkal tartsák itthon a fontos pontokat.

“Finoman szólva sem úgy alakult az UTE elleni mérkőzésünk, ahogy azt reméltük, nem játszottunk jól, így a lila-fehérek megszakították jó hazai sorozatunkat, ráadásul nem is érdemtelenül. A mai mérkőzést sem várhatjuk a legjobb összeállításunkban, több fontos hiányzónk lesz, így több feladat hárulhat a többiekre, remélhetőleg élni tud majd mindenki a lehetőséggel. Igyekeztünk kielemezni a Csíkszereda játékát, de ahhoz, hogy nyerni tudjunk, mindenképpen stabilabb, jobb játékra lesz szükségünk, a mérkőzés elejétől a végéig keményen kell majd dolgoznunk” – fogalmazott a DAB másodedzője.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title