Felnőtt hírek

Kupával folytatják a Bikák!

A Dunaújvárosi Acélbikák négy nap alatt harmadik mérkőzésükre készülnek, hiszen a vasárnapi és hétfői Erste Liga találkozó után szerdán a Magyar Kupa sorozatában kell helyt állniuk!

Eddig egy meccset játszott a DAB a Magyar Kupa sorozatában: a KMH ellen 5-0-ra győztek a Bikák még szeptember közepén. A következő ellenfél a Fehérvári Titánok csapata lesz, akik szintén egy mérkőzésen vannak túl a kupában – ők 13-0-ra verték a Vasas gárdáját.

Nagyon jó formában várja a fehérvári gárda Azariékat, hiszen az Erste Liga küzdelmeiben egy Újpest elleni parádés győzelem után egy pontot mentettek a címvédő DVTK ellen is. David Musial, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott: – A legutóbbi mérkőzésünkön nem sikerült megvalósítani azt a játékot, amit edzéseken gyakoroltunk – elég példa erre a kettős előny, amit kifejezetten átvettünk, mégsem sikerült átvinni a gyakoroltakat az éles helyzetben. A Titánok egy nagyon energikus csapat, sokat dolgoznak, ellenük tehát újra agresszívan, keményen, de ugyanakkor egyszerűen játszva kell jégkorongoznunk. Nem engedhetünk meg olyan hibákat egy csapat ellen sem, amiket a Csíkszereda ellen is vétettünk például.

Leave a Reply

303 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic FEHERZSO Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title