Felnőtt hírek

Kupával folytatják a Bikák!

A Dunaújvárosi Acélbikák négy nap alatt harmadik mérkőzésükre készülnek, hiszen a vasárnapi és hétfői Erste Liga találkozó után szerdán a Magyar Kupa sorozatában kell helyt állniuk!

Eddig egy meccset játszott a DAB a Magyar Kupa sorozatában: a KMH ellen 5-0-ra győztek a Bikák még szeptember közepén. A következő ellenfél a Fehérvári Titánok csapata lesz, akik szintén egy mérkőzésen vannak túl a kupában – ők 13-0-ra verték a Vasas gárdáját.

Nagyon jó formában várja a fehérvári gárda Azariékat, hiszen az Erste Liga küzdelmeiben egy Újpest elleni parádés győzelem után egy pontot mentettek a címvédő DVTK ellen is. David Musial, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott: – A legutóbbi mérkőzésünkön nem sikerült megvalósítani azt a játékot, amit edzéseken gyakoroltunk – elég példa erre a kettős előny, amit kifejezetten átvettünk, mégsem sikerült átvinni a gyakoroltakat az éles helyzetben. A Titánok egy nagyon energikus csapat, sokat dolgoznak, ellenük tehát újra agresszívan, keményen, de ugyanakkor egyszerűen játszva kell jégkorongoznunk. Nem engedhetünk meg olyan hibákat egy csapat ellen sem, amiket a Csíkszereda ellen is vétettünk például.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title