Felnőtt hírek

Könnyed hazai siker

Magabiztos, 8-3-as győzelmet aratott az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A MOL Liga alapszakaszának utolsó hazai mérkőzését játszotta ma este a HK Beograd ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. A dunaújvárosiak nagyon erősen kezdtek, Dansereau duplájával már a negyedik percben 2-0-ra vezettek, s mivel a játékrész derekán Becze, majd a 13. percben Odnoga is betalált, már 4-0-s hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A DAB hokisai a folytatásban is hatalmas fölényben játszottak, s bár az első felvonásban már nem tudták növelni előnyüket, a térfélcserét követően Dansereau már a harmadik gólját szerezte, s mikor Ladygin is bevette a vendégek ketrecét, muszáj volt kapust cserélnie a belgrádiaknak (6-0).

Ez sem sokat segített azonban a MOL Liga újoncán, mert a 40. percben Németh Péter is kihasznált egy emberelőnyt, így a záró felvonás előtt már 7-0-ra vezetett a DAB. A harmadik húsz percben viszont látványosan kiengedtek az Acélbikák, s bár a következő gólt ennek ellenére is ők szerezték, a véghajrá egyértelműen a vendégeké volt. A továbbra is becsülettel küzdő Beograd ugyanis az utolsó nyolc percben háromszor mattolta a többször is magára hagyott Duscheket, ami azért okozott némi bosszúságot a szakvezetésnek és a hazai drukkereknek egyaránt (8-3).
Az Acélbikák azonban ennek ellenére is sima, 8-3-as sikert arattak, ám ahhoz, hogy továbbra is maradjon esélyük a negyedik hely megszerzésére, egyrészt győzniük kell a Titánok elleni székesfehérvári mérkőzésen, s emellett figyelniük kell a Debrecen csíkszeredai fellépését is, ahol a vendégek nem szerezhetnek egy pontnál többet.

DAB – HK Beograd 8-3 (4-0, 3-0, 1-3)

DAB: Duschek – Hruby, Ölander (3), Dansereau 3, Cseter (3), Azari (4), Hudec (2), Ladigin 1, Becze 2 (2), Borbás, Kaszkov, Lencsés, Hüffner, Németh 1, Léránt (1), Nagy (1), Magosi, Lévai, Odnoga 1, Tanka. Vezetőedző: Heikki Malkia.

HK Beograd: Trifonov (Rankovic) – Albers, Podunavac, Vucurevic, Filipovic, Saliji, Crnogorac (1), Árvay, Despotovic, Bjelogrlic 1, Turcotte 1 (1), Anic, Szabados 1, Kerezovic, Zwick (1), Brkusanin (1), Novakovic P., Ogrizovic, Vukicevic. Vezetőedző: Nemanja Jankovic.

Főoldali kép forrása: dunaujvaros.com (Ónodi Zoltán felvétele)

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title