Felnőtt hírek

Kőkemény meccsre készülünk

A bajnoki negyeddöntő második mérkőzését játssza ma este hat órától együttesünk az UTE ellen.

Emlékezetes mérkőzésen aratott 1-0-s győzelmet Újpesten, s szerzett ezzel előnyt a négy nyert találkozóig tartó MOL Liga negyeddöntőben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. Heikki Malkia tanítványai azonban nem örülhettek túl sokat a győzelemnek, hiszen ma este hat órától másodszor is megmérkőznek az újpestiekkel, ám ezúttal hazai környezetben próbálhatják meg növelni vezetésüket a párharcban. A Bikák gárdája tegnap sem pihent, délelőtt már edzésen csiszolták a játékelemeket a csapat tagjai, akik nagyon elszántan várják a fővárosiak elleni összecsapást, igaz a motivációval a másik oldalon sem lesz gond, vagyis egy kőkeménynek ígérkező meccs vár ma este hattól együttesünkre.

Mint azt Heikki Malkia vezetőedző a keddi siker után elmondta, tipikus playoff-csatában sikerült fontos sikert aratniuk, melyhez azért kellett némi szerencse is, ám ahhoz, hogy ezt a szerencsét kiérdemeljék, nagyon keményen meg kellett dolgozniuk. Hasonló véleményen volt Strenk Hunor másodedző is, aki a mai összecsapáson is rendkívül kemény küzdelmet vár, de úgy érzi, hogy együttesünk készen áll a párharcra, s fővárosban is kiváló hangulatot teremtő szurkolói segítségével képes lehet másodszor is legyőzni a lila-fehéreket.

“Rettentően kemény mérkőzést vívtunk kedden az újpestiekkel, s bár értékes győzelmet arattunk, ennek még a hazaúton örültünk, ám itthon már egyértelműen a ma esti mérkőzés járt a fejekben. Ahogy a fővárosban, úgy a Dunaújvárosi Jégcsarnokban is nagyon kiélezett csatára számítunk, s arra, hogy az UTE újra sok ütközéssel, letámadással igyekszik megnehezíteni a játékunkat. Ez az első meccsen egy ideig azért okozott nekünk problémát, ám ahogy felvettük mi is a meccs ritmusát, és sikerült leegyszerűsítenünk a játékunkat, már lényegesen jobban tudtunk reagálni erre. Ez lesz a kulcs ma is, a rájátszás nem a szép játékról, a győzelemről szól, melós meccsre számítok, s nagyon bízom abban, hogy a fővárosban is kiváló hangulatot varázsló szurkolóink segítségével képesek leszünk megduplázni előnyünket” – fogalmazott Strenk Hunor másodedző.

Főoldali kép: dunaujvaros.com

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title