Felnőtt hírek

Kőkemény két nap áll a Bikák előtt

Két hazai mérkőzéssel folytatják a Dunaújvárosi Acélbikák az Erste Liga szezont: szeptember 24-én a Vienna Capitals, míg 25-én a Csíkszereda látogat Azariék otthonába.

Négy mérkőzéséből eddig háromszor vesztesen hagyta el a jeget a DAB – igaz, a négyből csak egyszer játszhatott dunaújvárosi jégen David Musial csapata, illetve a sorsolás sem volt éppen könnyű, hiszen az Újpest és a Ferencváros mellett kétszer a MAC-cal meccseltek a piros-fehérek, a fővárosiak elleni idegenbeli mérkőzés után pedig győztesen térhettek haza.

A mérleg javítására máris itt a lehetőség, hiszen két nap alatt kétszer játszanak tétmérkőzést a Bikák – ráadásul mindkét esetben hazai jégen.

Elsőként szeptember 24-én 17 órától a ligaújonc Vienna Capitals érkezik, akik megszerezték első pontjaikat az előző fordulóban a Brassó ellen – félvállról venni őket tehát botorság volna. David Musial, a DAB cseh vezetőedzője is ezt emelte ki: – Nagyon jó edzésmunkát végeztek a srácok az elmúlt néhány napban. Koncentrálnunk kell, mert fiatal, hajtós csapat érkezik hozzánk, akik rengeteget korcsolyáznak, és mint látszik, olyan erős csapatok ellen is eredményesek tudnak lenni, mint a Brassó. A mi dolgunk az, hogy agresszíven, a saját játékunkat játszva jégkorongozzunk hatvan percen keresztül.

A csapathoz tartozó hír, hogy Roman Blagoy nem felelt meg a próbajátékon, így már nincs a keretben. Érkezőről is be tudunk azonban számolni, hiszen a fiatal cseh hálóőr, Jindrich Pacl már a csapattal edz. A korábbi U18-as cseh válogatott a legutóbbi szezonban a Nottingham Panthers csapatát erősítette, akikkel a tavalyi szezonban Kontinentális Kupa győztes volt. Amennyiben minden a tervek szerint alakul, már a vasárnapi meccsen bemutatkozhat a cseh kapus.

Leave a Reply

306 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
575
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title