Felnőtt hírek

Kiütéses siker

Nagyon sima, 9-2-es győzelmet aratott együttesünk az Érsekújvár ellen.

Hetedik nyári edzőmérkőzését játszotta ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely a szlovák Extraligában szereplő Érsekújvár gárdáját látta vendégül a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Acélbikáink mai ellenfele nem legerősebb csapatával érkezett Dunaújvárosba, s ez bizony a játék képén is meglátszott, ugyanis a DAB hokisai már az első percben két kapuvasat ütöttek, s kihagytak egy ziccert is, de az első gólra így sem kellett sokat várni, mert Izacky révén már a 2. perc elején megszerezték a vezetést David Musial tanítványai (1-0). A folytatásban is nagy fölényben játszottak a Bikák, akik a születésnapos Azari révén növelték tovább előnyüket a 9. percben, s bár harmadból hátralévő időben már nem született újabb találat, a mutatott játék így is bizakodással tölthette el az Acélbikák drukkereit.

A hazai jókedv a második felvonásban tovább fokozódott, ugyanis a 24. percben Nageler, nem sokkal később Ogrizek, majd a meccs derekán Hetényi is betalált a vendégek kapujába, vagyis a lényegi kérdések igen hamar eldőltek, innentől már csak a hazai győzelem mértéke volt kérdéses (5-0). Ugyan a 32. percben Lutner szépíteni tudott, a harmad hajrája ismét a mieinké volt, mert előbb Ogrizek, majd Léránt lőtt szépségdíjas gólt, így a záró felvonás előtt már 7-1-re vezetett a DAB. A harmadik harmadra alaposan visszavettek a mieink, így ez a húsz perc hozta a legkiegyenlítettebb küzdelmet, s bár a 49. percben Novak meglőtte az érsekújváriak második találatát is, az utolsó percekben ismét rálépett a gázpedálra az Acélbikák alakulata, mely Németh és Odnoga találataival alakította ki a fölényes, 9-2-es dunaújvárosi sikert hozó végeredményt.

DAB – Nové Zámky 9-2 (2-0, 5-1, 2-1)

Gólszerzők: Ogrizek 2, Izacky, Azari, Nageler, Hetényi, Léránt, Németh, Odnoga, illetve Lutner, Novak.

-főoldali kép: dunaujvaros.com (Sándor Judit felvétele)-

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title