Felnőtt hírek

Kezdődik a rájátszás

Az Újpest elleni negyeddöntő első mérkőzésén korcsolyáznak jégre Acélbikáink ma este hat órától a fővárosban.

Az alapszakaszban is komoly csatákat vívtak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói, ám a szezon lényegi része csak ma kezdődik, ugyanis este hat órától az UTE elleni negyeddöntő első mérkőzésén korcsolyáznak jégre hokisaink. A továbbjutáshoz négy találkozót kell nyernie valamelyik együttesnek, s ugyan a pályaelőny az alapszakaszban előrébb végzett újpestieket illeti, a mieink természetesen abban bíznak, hogy ők jutnak tovább a várhatóan parázs hangulatú párharcból.

Az előzmények mindenesetre felemásak, hiszen a MOL Liga alapszakaszában a két gárda mind a négy mérkőzését a fővárosiak nyerték, ugyanakkor a Magyar Kupában a DAB örülhetett az elődöntőt érő győzelemnek. Ahhoz azonban, hogy a rájátszásban is a dunaújvárosiak jussanak tovább az elődöntőbe, muszáj lesz idegenben is legyőzniük Szilassy Zoltán alakulatát, mely az alapszakasz véghajráját már egyértelműen a felkészülésre használta fel. Hasonlóan keményen készültek a közelmúltban az Acélbikák is, akik a meccsterhelés mellett az edzéseken is nagyon komoly munkát végeztek, s mint azt Strenk Hunor másodedző elmondta, készen állnak a rájátszás embert próbáló küzdelmeire.

“Most már mindenki nagyon izgatottan várja az Újpest elleni párharcot, de mindig csak a soron következő mérkőzésre koncentrálunk, vagyis most az első, a ma esti mérkőzés a legfontosabb. Úgy gondolom, hogy sikerült elvégeznünk azt a munkát, amit elterveztünk, sikerült maximálisan felkészülni a párharcra. Most már láthatóan frissebben mozgunk, mint tettük azt az alapszakasz végén, amikor a jelentős meccsterhelés mellett az edzéseken is nagyon meghajtottuk a srácokat, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a rájátszásra. Abban biztos vagyok, hogy ugyan a másik játékrendszerével tisztában van mindkét alakulat, ahogy mi is, úgy az UTE is próbálkozik majd egy-két meglepő dologgal, szóval én nagyon komoly taktikai csatára is számítok a negyeddöntőben. Az biztos, hogy a motivációval nem lesz probléma, nagyon jól esett a csapatnak a szurkolók vasárnapi akciója is, felkészülten és nagyon elszántan várjuk a ma esti találkozót” – árulta el az Acélbikáink másodedzője, akitől azt is megtudtuk, hogy sérült és beteg nélkül, négy teljes sorral vágunk neki a negyeddöntő nyitómeccsének.

Az UTE elleni negyeddöntő programja

2017. február 14. 18:00 – UTE – Dunaújvárosi Acélbikák
2017. február 16. 18:00 – Dunaújvárosi Acélbikák – UTE
2017. február 18. 18:30 – UTE – Dunaújvárosi Acélbikák
2017. február 20. 18:00 – Dunaújvárosi Acélbikák – UTE
2017. február 22. 18:00 – UTE – Dunaújvárosi Acélbikák (amennyiben szükséges)
2017. február 24. 18:00 – Dunaújvárosi Acélbikák – UTE (amennyiben szükséges)
2017. február 26. 18:30 – UTE – Dunaújvárosi Acélbikák (amennyiben szükséges)

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title