Felnőtt hírek

Kezdődik a Magyar Kupa

A KMH Budapest otthonában kezdi meg szereplését  együttesünk a Magyar Kupa selejtezőjében ma délután négy óra tíz perctől.

A KMH Budapest ellen kezdi meg a Magyar Kupa szereplést a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. A DAB eddig két tétmeccsen van túl a szezonban az Erste Ligában – először a MAC ellen otthon, majd az UTE ellen idegenben szenvedett vereséget a csapat.

David Musial honlapunknak elmondta: – Rengeteg munka van még előttünk, sok apróságot kell javítani, csiszolni. Nem ismerem az ellenfelet, de tudom, hogy esélyesként utazunk Budapestre, tehát végig fókuszáltan, koncentráltan kell tenni a dolgunkat. Mindenki egészséges, tehát teljes kerettel lépünk jégre.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title