Felnőtt hírek

Kezdődik a középszakasz!

Január 26-án, pénteken a DVTK Jegesmedvék otthonában indul az Erste Liga középszakasza a Dunaújvárosi Acélbikák számára.

Pénteken elrajtol az Erste Liga középszakaszának felsőháza is, a Dunaújvárosi Acélbikák csapata Miskolcra látogat ennek apropóján, hogy az alapszakasz győztesével találkozzon. A Miskolc négy, míg a DAB egy bónuszponttal vág neki a küzdelmeknek.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon hosszú volt ez a szünet, hiszen 12 nap telt el a legutolsó meccsünk óta. Ez lesz a legnagyobb kihívás is egyben, hogy visszatérjünk a legjobb formánkhoz a lehető leggyorsabban. Nagyon keményen edzettünk a jégen és azon kívül is. Remélhetőleg az időzítés megfelelő és amikor a mérkőzésen bedobják a korongot ugyanazon a szinten tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. A DVTK egy nagyon jó csapat, kemény csata vár ránk, s mivel a hazaiaknak nagyon mély játékoskeretük van, a legjobb formánk lesz csak elég a sikerhez.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title