Felnőtt hírek

Kezdődik a középszakasz!

Január 26-án, pénteken a DVTK Jegesmedvék otthonában indul az Erste Liga középszakasza a Dunaújvárosi Acélbikák számára.

Pénteken elrajtol az Erste Liga középszakaszának felsőháza is, a Dunaújvárosi Acélbikák csapata Miskolcra látogat ennek apropóján, hogy az alapszakasz győztesével találkozzon. A Miskolc négy, míg a DAB egy bónuszponttal vág neki a küzdelmeknek.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon hosszú volt ez a szünet, hiszen 12 nap telt el a legutolsó meccsünk óta. Ez lesz a legnagyobb kihívás is egyben, hogy visszatérjünk a legjobb formánkhoz a lehető leggyorsabban. Nagyon keményen edzettünk a jégen és azon kívül is. Remélhetőleg az időzítés megfelelő és amikor a mérkőzésen bedobják a korongot ugyanazon a szinten tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. A DVTK egy nagyon jó csapat, kemény csata vár ránk, s mivel a hazaiaknak nagyon mély játékoskeretük van, a legjobb formánk lesz csak elég a sikerhez.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title