Felnőtt hírek

Kezdődik a középszakasz!

Január 26-án, pénteken a DVTK Jegesmedvék otthonában indul az Erste Liga középszakasza a Dunaújvárosi Acélbikák számára.

Pénteken elrajtol az Erste Liga középszakaszának felsőháza is, a Dunaújvárosi Acélbikák csapata Miskolcra látogat ennek apropóján, hogy az alapszakasz győztesével találkozzon. A Miskolc négy, míg a DAB egy bónuszponttal vág neki a küzdelmeknek.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon hosszú volt ez a szünet, hiszen 12 nap telt el a legutolsó meccsünk óta. Ez lesz a legnagyobb kihívás is egyben, hogy visszatérjünk a legjobb formánkhoz a lehető leggyorsabban. Nagyon keményen edzettünk a jégen és azon kívül is. Remélhetőleg az időzítés megfelelő és amikor a mérkőzésen bedobják a korongot ugyanazon a szinten tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. A DVTK egy nagyon jó csapat, kemény csata vár ránk, s mivel a hazaiaknak nagyon mély játékoskeretük van, a legjobb formánk lesz csak elég a sikerhez.

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title