Felnőtt hírek

Két új játékos az Acélbikáknál

logo

Horváth Dávid és Tanka Lőrinc személyében két új játékos szerződtetését jelentette be ifjabb Azari Zsolt, csapatunk klubmenedzsere.

Ugyan a játékosok jelenleg nyári szabadságukat töltik, a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak vezetése azonban továbbra is azon ügyködik, hogy véglegesen kialakítsa a 2016/2017-es szezon játékoskeretét. A héten már beszámoltunk arról, hogy ifjabb Azari Zsolt nem csak klubmenedzserként, hanem játékosként is az Acélbikáknál marad az új idényben, s ma újabb két hokis igazolását jelentette be a klubvezetés.

Mint azt megtudtuk, a 24 éves Horváth Dávid, valamint a 19 éves Tanka Lőrinc is a DAB csapatánál folytatja pályafutását. Posztjukat tekintve mindketten csatárok, s életkorukból adódóan előbbi rendelkezik nagyobb rutinnal a MOL Ligában. Horváth Dávid – akire hátvédként számít a szakvezetés – a Ferencváros csapatától érkezik, összesen 174 mérkőzést játszott a nemzetközi sorozatban, melyeken 38 pontot (22 gól, 16 assziszt) szerzett. Tanka Lőrinc debreceni nevelésű, de megfordult már Szlovákiában is, a MOL Ligában még nincs túl sok meccse, összesen 23 alkalommal nevezték mérkőzésre, de pontot még nem szerzett.

Mint azt csapatunk menedzsere elárulta, továbbra is több játékossal állnak tárgyalásban, s amennyiben ezeket sikerül kedvezően lezárni, úgy a közeljövőben újabb jégkorongozók igazolását is bejelentik.

 

Leave a Reply

309 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr
Menu Title