Felnőtt hírek

Kemény ellenfél vár a Bikákra

A szlovák Extraligában szereplő Érsekújvár lesz együttesünk ma esti ellenfele.

Nem sokat pihenhetett szlovákiai túrája után csapatunk, mely a Skalica és a Topolcany elleni tesztmeccseket követően vasárnap már újra edzésbe állt, hogy a lehető legjobban felkészüljön az Erste Liga 2017/2018-as küzdelmeire. David Musial tanítványai ráadásul ma már újabb felkészülési találkozót játszanak, ugyanis este hat órától az Érsekújvár ellen húznak szerelést a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Az előzetes esélylatolgatások alapján igen nehéz mérkőzés vár a mieinkre az szlovák Extraligában szereplő Nove Zámky ellen, mely egyébként részt vesz a szlovák és magyar csapatok számára kiírt Visegrád Kupa küzdelmeiben is, ahol a MAC, valamint Fehérvár AV19 gárdáját is sikerült már legyőznie, s végül hat szerzett ponttal, a harmadik helyen zárta a csoportkört. A Bikák azonban nem ellenfelükkel, hanem inkább magukkal foglalkoznak, a céljuk az, hogy meccsről meccsre csiszoljanak játékukon, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a ma este hat órakor kezdődő, egyébként ingyenesen megtekinthető mérkőzésen is mindent elkövetnek a minél szebb eredmény eléréséért.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title