Felnőtt hírek

Kemény ellenfél vár a Bikákra

A szlovák Extraligában szereplő Érsekújvár lesz együttesünk ma esti ellenfele.

Nem sokat pihenhetett szlovákiai túrája után csapatunk, mely a Skalica és a Topolcany elleni tesztmeccseket követően vasárnap már újra edzésbe állt, hogy a lehető legjobban felkészüljön az Erste Liga 2017/2018-as küzdelmeire. David Musial tanítványai ráadásul ma már újabb felkészülési találkozót játszanak, ugyanis este hat órától az Érsekújvár ellen húznak szerelést a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Az előzetes esélylatolgatások alapján igen nehéz mérkőzés vár a mieinkre az szlovák Extraligában szereplő Nove Zámky ellen, mely egyébként részt vesz a szlovák és magyar csapatok számára kiírt Visegrád Kupa küzdelmeiben is, ahol a MAC, valamint Fehérvár AV19 gárdáját is sikerült már legyőznie, s végül hat szerzett ponttal, a harmadik helyen zárta a csoportkört. A Bikák azonban nem ellenfelükkel, hanem inkább magukkal foglalkoznak, a céljuk az, hogy meccsről meccsre csiszoljanak játékukon, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a ma este hat órakor kezdődő, egyébként ingyenesen megtekinthető mérkőzésen is mindent elkövetnek a minél szebb eredmény eléréséért.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title