Felnőtt hírek

Jöhet a hetedik meccs!

Ahogy a negyeddöntős párharc első mérkőzésén, úgy az utolsón is legyőznék az Újpestet Acélbikáink!

Óriási küzdelemben, kétgólos hátrányból felállva, büntetőlövések után aratott 5-4-es győzelmet pénteken csapatunk az UTE elleni MOL Liga negyeddöntő hatodik mérkőzésén. Ez egyben azt is jelentette, hogy a mieink 3-3-ra mentették a négy nyert találkozóig tartó párharcot, ám sok ideje sem a Bikáknak, sem a liláknak nem maradt a pihenésre, ugyanis ma este fél héttől már az Újpesti Jégcsarnokban feszülnek egymásnak a felek, hogy végleg eldöntsék, ki jut be a sorozat legjobb négy együttese közé.

Nem mindennapi küzdelemre van tehát kilátás, s bár a hazai pálya előnye ezúttal a lila-fehéreket segítheti, a mieink már bebizonyították, hogy képesek nyerni a fővárosban is, szóval “mindössze” annyi dolga lesz Beczééknek, hogy ma este is megteszik ugyanezt. Az biztos, hogy ezúttal mindkét csapaton óriási lesz a nyomás, hiszen hibázni már nem lehet, aki ma kikap, annak véget ér a 2016/2017-es szezon, s mint azt Acélbikáink másodedzője, Strenk Hunor elmondta, a remélt továbbjutáshoz olyan küzdeni tudással és szívvel kell játszaniuk, mint tették azt a pénteki, dunaújvárosi összecsapáson.

“Már mindkét csapaton látszanak a fáradtság jelei, de ez természetes is egy ilyen hosszú párharcban. Ezzel együtt azt gondolom, hogy a mai mérkőzést nem elsősorban a lábak, hanem a fej és a szív dönti majd el. Az fog továbbjutni, aki jobban le tudja győzni ezt a fáradtságot úgy, hogy közben tiszta marad a feje is, s emellett akaratban is felül tudja múlni ellenfelét. A pénteki meccsen bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk erre, háromszor is hátrányból álltunk fel, egyszer kétgólosból is, s nagyon bízom abban, hogy ma is képesek leszünk az első perctől az utolsóig küzdeni, hajtani, igazi csapatként játszani, s végül bejutni a legjobb négy közé. Az elmúlt hat találkozón rengeteg segítségek kaptunk szurkolóinktól, nagyon remélem, hogy ma is mellettünk állnak majd, s a támogatásukkal képesek leszünk legyőzni az újpestieket és bejutni a MOL Liga legjobb négy csapata közé – fogalmazott együttesünk másodedzője.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title