Felnőtt hírek

Hosszabbításos vereség Miskolcon

A hosszabbításban kapott góllal szenvedett 4-3-as vereséget együttesünk a DVTK Jegesmedvék ellen.

A listavezető DVTK otthonában fejezte be ma este az alapszakasz küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák együttese, melyből továbbra is hiányzott, Hüffner és Novotny, ugyanakkor Becze játékára már számíthatott Jason Morgan vezetőedző. A DAB kanadai szakvezetője fegyelmezett játékot várt tanítványaitól, akik az első harmadban maximálisan be is tartották mesterük elképzeléseit, mert stabil, jó védekezéssel igyekeztek útját állni a hazai rohamoknak, ráadásul a 4. percben Izacky szép egyéni megoldása után a vezetést is sikerült megszerezniük (0-1).. A folytatásban három alkalommal is emberelőnyben játszhatott a DAB, s bár az első kettővel nem tudtak élni a Bikák, a harmadikból Azari már nem hibázott, éles szögből mattolta Kiss kapust, megduplázva ezzel a mieink előnyét (0-2).

A második felvonás elején megkapta első emberelőnyét a miskolci alakulat is, s ugyan ezt kivédekezték a Bikák, a 26. percben Sakaris beleérős góljával szépített a házigazda (1-2). Nem sokkal később nagy esélyt kaptak a hazaiak egy kettős emberelőny formájában, de hiába védekezte ki ezt a hátrányt is együttesünk, mikor emberelőnybe került, könnyelmű volt saját kapuja előtt, s ezt Joe büntette újabb góllal (2-2). a harmadból hátralévő időben nagy fölénybe kerültek a Jegesmedvék, de Koitmaa kapus állta a rohamokat, s bizony jókor jött a szünet az Acélbikák együttesének.

Mely a pihenő alatt rendezte sorait, s a 42. percben Hári remek lövésével ismét magához ragadta a vezetést (2-3). A 48. percben Sakaris és Nageler bunyózott nagyot, majd az 53. percben Lencsést állították ki a játékvezetők, s ezzel a fórral már élni tudtak a hazaiak, akik Tóth Gergő közeli találatával ismét kiegyenlítettek (3-3). A hátralévő hat percben sajnos a mieink is kihagytak egy kettős fórt, így az eredmény már nem változott, vagyis jöhetett az ötperces hosszabbítás. Melynek negyedik percében Vas János megszerezte a negyedik hazai gólt is, így a hazaiak kettő, míg a DAB egy ponttal gazdagodott, s ez azt is jelentette, hogy csapatunk a harmadik helyen fejezte be az alapszakasz küzdelmeit (4-3).

DVTK Jegesmedvék – DAB 4-3 (0-2, 2-0, 1-1, 1-0) – hosszabbítás után

DVTK: Kiss – Leppanen, Rusk, Magosi, Galanisz, Tóth G. 1, Ruikka, Rantanen (1), Pavuk (1), Vas 1 (1), Sakaris 1 (1), Joe 1, Bernáth, Hajós (1), Kulmala (1), Tóth A. (1), Köllő, Berta, Ritó. Vezetőedző: Mikael Tisell.

DAB: Koitmaa – Erdélyi, Mestyán, Azari 1, Léránt, Odnoga (1), Orbán, Skrypets, Izacky 1, Nageler, Nagy, Hruby, Lencsés, Becze, Hári 1, Turcotte (1), Németh, Silló, Tanka. Vezetőedző: Jason Morgan.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic kisjoe24 Twitter Pic SzilardU Twitter Pic log511 Twitter Pic arpad122 Twitter Pic _fdanka_ Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99
dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
537
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title