Felnőtt hírek

Harmadik találkozójára készül a DAB

Január 30-án, szerdán 18 órától a Vienna Capitals csapatát fogadja a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája az ERSTE Liga középszakaszában.

Gyökeres változásokra van szüksége a Dunaújvárosi Acélbikák csapatának, amely az első két mérkőzését elvesztette a középszakaszban. Harmadjára a bécsi fiatalok ellen bizonyíthatnak a piros-fehérek, akik jelenleg a középszakasz alsóházának negyedik helyén állnak.

Corey Bricknell a mérkőzés előtt elmondta: – Nagyon izgalmas nap lesz a szerdai. Biztos vagyok abban, hogy a játékosok készen állnak a játékra és a versenyszellem bennük van. Fegyelmezettnek kell lennünk, mert nem lesz könnyű mérkőzés – egyik sem az a középszakaszban. Amit kértem eddig is és amit most is kérni fogok, hogy minden lehetőségből lőjünk kapura, birtokoljuk a korongot, amennyit tudjuk.

A csapathoz tartozó hír, hogy Sevela Peter hivatalosan is befejezi a profi karrierjét. A kiváló kapus itt eltöltött éveire és a Dunaújvárosi Acélbikákkal elért sikereire szeretnénk emlékezni a február 3-i, Gyergyó elleni mérkőzés előtt, ahol elbúcsúzunk a dunaújvárosi jégkorong egyik meghatározó alakjától.

Leave a Reply

296 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found