Felnőtt hírek

Farkasok otthonában a Bikák

Huszonnégy órán belül kétszer kell jégre lépnie a Dunaújvárosi Acélbikák csapatának, akik a csíkszeredai mérkőzés után egy nappal már Brassóban játszanak.

A mérkőzés előtt még a DAB az Erste Liga tabelláján a hetedik, míg a Brassó a nyolcadik helyen áll – igaz, utóbbi egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Bár a romániai gárdának egy győzelme van csak, lebecsülni botorság lenne a Farkasokat, hiszen például Walls, Gliga és MacMillan is bőven pont/meccs átlag felett teljesít – a keretben pedig megbújnak még olyan játékosok, mint Mihály Árpád vagy Saluga Martin, akik egy-egy villanással képesek eldönteni mérkőzéseket.

David Musial, a DAB cseh vezetőedzője szerint is óriási kihívás előtt állnak a piros-fehérek: – Már az elég megterhelő, hogy egy nap alatt kétszer is száz százalék közeli teljesítményt nyújtson valaki, főleg idegenben, erős csapatok ellen. Nem szeretném sokat ismételni magam, de mégis mindig ugyanoda lyukadunk ki: a lényeg, hogy a saját játékunkat játsszuk, hatvan percen keresztül. Több mérkőzést is azért vesztettünk el, mert volt egy pár perc, amikor szétesett a taktika, nem volt meg a megfelelő koncentráció. Szeretném, ha keményen, de szabályosan játszanánk, mert néhány emberhátrány ezeken a meccseken sok mindent eldönthet.

Leave a Reply

313 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic lacifrad Twitter Pic rekuci20 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title