Felnőtt hírek

Évnyitó a Fradi ellen

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában kezdi a 2018-as évet január 2-án, kedden.

Tovább menetel a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely január 2-án, kedden a Ferencváros otthonában lép jégre az Erste Liga következő fordulójában. A két csapat eddig háromszor találkozott: egyszer a zöld-fehérek, míg kétszer a DAB hagyhatta el győztesen a jeget. A tabellán már nagyobb a különbség a két csapat mérlegében: a DAB ugyanannyi mérkőzésen 12 ponttal gyűjtött többet, ezzel a harmadik helyen áll, míg az FTC a hatodik pozíción tartózkodik jelenleg.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Kemény mérkőzésen van túl az FTC a MAC ellen, egy nagyon nehéz ellenfél a Fradi, főleg hazai pályán, készen kell állnunk a kezdőbedobástól. Vissza kell térnünk a szoros struktúránkhoz, az utolsó mérkőzésen azt láttam, hogy elkezdtünk szétszéledni a védekező harmadban, és kicsit csaltak a fiúk a támadási lehetőségek reményében. Fegyelmezettnek kell lennünk és a saját játékunkat kell játszanunk. Így voltunk sikeresek az elmúlt időszakban. Újra kell fókuszálnunk és visszatérnünk ahhoz a jégkoronghoz.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title