Felnőtt hírek

Évnyitó a Fradi ellen

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában kezdi a 2018-as évet január 2-án, kedden.

Tovább menetel a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely január 2-án, kedden a Ferencváros otthonában lép jégre az Erste Liga következő fordulójában. A két csapat eddig háromszor találkozott: egyszer a zöld-fehérek, míg kétszer a DAB hagyhatta el győztesen a jeget. A tabellán már nagyobb a különbség a két csapat mérlegében: a DAB ugyanannyi mérkőzésen 12 ponttal gyűjtött többet, ezzel a harmadik helyen áll, míg az FTC a hatodik pozíción tartózkodik jelenleg.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Kemény mérkőzésen van túl az FTC a MAC ellen, egy nagyon nehéz ellenfél a Fradi, főleg hazai pályán, készen kell állnunk a kezdőbedobástól. Vissza kell térnünk a szoros struktúránkhoz, az utolsó mérkőzésen azt láttam, hogy elkezdtünk szétszéledni a védekező harmadban, és kicsit csaltak a fiúk a támadási lehetőségek reményében. Fegyelmezettnek kell lennünk és a saját játékunkat kell játszanunk. Így voltunk sikeresek az elmúlt időszakban. Újra kell fókuszálnunk és visszatérnünk ahhoz a jégkoronghoz.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title