Felnőtt hírek

Évnyitó a Fradi ellen

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában kezdi a 2018-as évet január 2-án, kedden.

Tovább menetel a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely január 2-án, kedden a Ferencváros otthonában lép jégre az Erste Liga következő fordulójában. A két csapat eddig háromszor találkozott: egyszer a zöld-fehérek, míg kétszer a DAB hagyhatta el győztesen a jeget. A tabellán már nagyobb a különbség a két csapat mérlegében: a DAB ugyanannyi mérkőzésen 12 ponttal gyűjtött többet, ezzel a harmadik helyen áll, míg az FTC a hatodik pozíción tartózkodik jelenleg.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Kemény mérkőzésen van túl az FTC a MAC ellen, egy nagyon nehéz ellenfél a Fradi, főleg hazai pályán, készen kell állnunk a kezdőbedobástól. Vissza kell térnünk a szoros struktúránkhoz, az utolsó mérkőzésen azt láttam, hogy elkezdtünk szétszéledni a védekező harmadban, és kicsit csaltak a fiúk a támadási lehetőségek reményében. Fegyelmezettnek kell lennünk és a saját játékunkat kell játszanunk. Így voltunk sikeresek az elmúlt időszakban. Újra kell fókuszálnunk és visszatérnünk ahhoz a jégkoronghoz.

Leave a Reply

302 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic FEHERZSO Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title