Felnőtt hírek

Érthetetlen harmadik harmad

Két harmadon keresztül megvolt az esély a pontszerzésre, ám a hajrára szétestek az Acélbikák, s végül 5-1-es vereséget szenvedtek Csíkszeredán.

Erdélyi túrájának első állomásán, Csíkszeredán folytatta az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. David Musial tanítványainak volt miért visszavágni a házigazdáknak, ugyanis a két gárda legutóbbi meccsét 4-1-re nyerte a Csíkszereda Dunaújvárosban, így érdekes, kemény meccs várt a DAB hokisaira. Ebből a küzdelemből azonban már nem vehette ki a részét Lukas Vrana, akinek eddigi szolgálatait megköszönte a klubvezetés, így kissé átszervezett sorokkal vágott neki idei hetedik meccsének az Acélbikák alakulata.

A találkozót a házigazdák kezdték valamivel veszélyesebben, több dolga is akadt Pacl kapusnak, ám egyenlő létszámban és emberelőnyben sem tudták bevenni a dunaújvárosi kaput. A 12. percben viszont már a cseh hálóőr sem segíthetett, mert Taratukhin találatával megszerezte a vezetést a házigazda, s bár a folytatásban több veszélyes helyzete akadt a Bikáknak is, az első harmad végéig már nem változott az eredmény (1-0). A második felvonást emberelőnyben kezdték a Bikák, s bár ebből nem tudtak egyenlíteni, miután kiegészült a Csíkszereda, Skrypets végre megtörte a mieink gólcsendjét, így a 23. percben ismét egált mutatott az eredményjelző (1-1).

A harmadból hátralévő időben ismét sikerült némi fölényt kialakítania a házigazdáknak, ám újabb gól már nem született. Az utolsó etapot sajnos rosszul kezdték a Bikák, ugyanis egy perc elteltével Rusnak, majd a 49. percben ismét Taratukhin talált be Pacl kapujába, így muszáj volt időt kérnie David Musialnak, mert elúszni látszott a meccs (3-1). A találkozóból hátralévő bő tíz percben nagy energiákat mozgósítottak a DAB hokisai a felzárkózásért, ám a hajrában Valchar és Fodor is mattolta a dunaújvárosi védelmet, így a Csíkszereda végül simán, 5-1-re győzte le Azariékat, akik holnap a Brassó ellen próbálhatnak javítani.

SC Csíkszereda – DAB 5-1 (1-0, 0-1, 4-0)

SC Csíkszereda: Onodi – Papp, Belov, Antal Zs. (1), Taratukhin 2 (1), Valchar 1, Salló, Brnák (1), Bíró (1), Rusnák 1 (1), Fabus (1), Farkas, Győrfy, Rokaly, Molnár, Fodor 1, Orbán Sz., Antal E., Casaneanu, Egyed. Vezetőedző: Leo Gudas.

DAB: Pacl – Hetényi, Mestyán, Nageler, Izacky, Novotny, Orbán, Skrypets 1, Azari, Nagy, Borbás, Lencsés, Hruby, Odnoga, Silló, Németh, Erdélyi, Makovics, Léránt (1), Tanka, Török (1). Vezetőedző: David Musial.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic kisjoe24 Twitter Pic SzilardU Twitter Pic log511 Twitter Pic arpad122 Twitter Pic _fdanka_ Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99
dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
537
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title