Felnőtt hírek

Erdélyi visszatér, Tanka és Németh marad

A dunaújvárosi nevelésű hátvéd a Ferencváros csapatától tér haza Dunaújvárosba.

Újabb játékosokkal egyezett meg  csapatunk vezetése arról, hogy Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat a 2017/2018-as MOL Liga szezonban. Két éves ferencvárosi kitérő után visszatér ugyanis nevelőegyesületéhez Erdélyi Tamás, aki még 2008-ban mutatkozott be az Acélbikák felnőtt csapatában, s kisebb megszakításokkal a 2014/2015-ös szezonig játszott együttesünkben. A 25 éves hátvéd az elmúlt két esztendőt a Ferencváros együttesénél töltötte, ám a zöld-fehérek mezét újra dunaújvárosira cseréli, s a szakvezetés reményei szerint stabil, jó játékkal segíti majd Acélbikáinkat a minél szép eredmények elérésében.

170524_erdelyitamasmudra

Kép: Mudra László

A 2017/2018-as szezonban szintén a DAB keretét erősíti majd a 20 éves Tanka Lőrinc, valamint a 28 éves Németh Péter. Előbbi tavaly érkezett az Acélbikákhoz, s a szezon hajrájában már bátran adhatott neki jégidőt a szakvezetés, míg Németh Péter már a harmadik idényét kezdheti meg Dunaújvárosban, s csapatunk vezetése abban bízik, hogy mindkét játékos értékes és eredményes tagja lesz az Acélbikák keretének.

1 Response

  1. Pingback : Jégkorongblog » Erdélyi Tamás visszatér a DAB-hoz

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
755
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title