Felnőtt hírek

Erdélyi visszatér, Tanka és Németh marad

A dunaújvárosi nevelésű hátvéd a Ferencváros csapatától tér haza Dunaújvárosba.

Újabb játékosokkal egyezett meg  csapatunk vezetése arról, hogy Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat a 2017/2018-as MOL Liga szezonban. Két éves ferencvárosi kitérő után visszatér ugyanis nevelőegyesületéhez Erdélyi Tamás, aki még 2008-ban mutatkozott be az Acélbikák felnőtt csapatában, s kisebb megszakításokkal a 2014/2015-ös szezonig játszott együttesünkben. A 25 éves hátvéd az elmúlt két esztendőt a Ferencváros együttesénél töltötte, ám a zöld-fehérek mezét újra dunaújvárosira cseréli, s a szakvezetés reményei szerint stabil, jó játékkal segíti majd Acélbikáinkat a minél szép eredmények elérésében.

170524_erdelyitamasmudra

Kép: Mudra László

A 2017/2018-as szezonban szintén a DAB keretét erősíti majd a 20 éves Tanka Lőrinc, valamint a 28 éves Németh Péter. Előbbi tavaly érkezett az Acélbikákhoz, s a szezon hajrájában már bátran adhatott neki jégidőt a szakvezetés, míg Németh Péter már a harmadik idényét kezdheti meg Dunaújvárosban, s csapatunk vezetése abban bízik, hogy mindkét játékos értékes és eredményes tagja lesz az Acélbikák keretének.

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title