Felnőtt hírek

Erdélyi túra előtt az Acélbikák

Kétszer mérkőzött két nap alatt a válogatott szünet előtt a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Erste Ligában – most a szünet után is így kezd David Musial csapata, amely előbb október 6-án Csíkszeredán, majd október 7-én Brassóban lép jégre.
 
Könnyű dolga nem lesz azonban a DAB-nak egyik estén sem. Épp a Csíkszereda ellen léptek utoljára pályára a Bikák az Erste Ligában, most újból a székelyek ellen kell bizonyítani. Van mit kiköszörülni, hiszen azon a bizonyos szeptember 25-i mérkőzésen 4-1-es vereségbe szaladtak bele a mieink hazai pályán.
 
David Musial, a DAB cseh vezetőedzője így nyilatkozott a találkozó előtt: – Most először látogatunk Csíkszeredára, de elmondásokból már tudom, hogy a szurkolók hihetetlen hangulatot tudnak teremteni, szinte hatodik mezőnyjátékosként segítik a csapatukat. Épp ezért az elejétől kezdve élesnek kell lennünk, nem engedhetünk magunknak üresjáratokat. Kielemeztük a legutóbbi meccsünket, ahol hiába voltunk a mérkőzés nagyobbik részében fölényben, nem sikerült beütnünk a helyzeteinket. Szerencsére itt a remek alkalom, hogy kijavítsuk az akkori hibákat. Néhány nap szünetet kaptak a fiúk, de nagy elánnal csaptak bele a munkába, jó edzések vannak mögöttünk. Szeretném, ha hatvan percen keresztül koncentráltan, agresszíven, energikusan hokiznánk. 

Leave a Reply

309 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr
Menu Title