Felnőtt hírek

Egy évvel hosszabbított Jason Morgan

A Dunaújvárosi Acélbikák vezetése egy évvel, 2019. március 31-ig hosszabbított a kanadai vezetőedzővel!

Remek hírrel szolgálhatunk a dunaújvárosi jégkorongot szeretőknek, hiszen a menedzsment és Jason Morgan egy évvel meghosszabbította már most a kanadai vezetőedző szerződését, így biztos, hogy a következő szezon végéig ki áll majd a DAB kispadján. A kiváló szakember elmondta:

– Komoly céljaink vannak már idén is a szezon második felében, szeretnénk nagyon sok meglepetést okozni az Erste Liga csapatainak, ezért kőkeményen készülünk jégen és azonkívül egyaránt. Szerencsére a csapat menedzsmentjének ugyanolyan elképzelései voltak a jövővel kapcsolatban, mint nekem, így hamar arra jutottunk, hogy érdemes folytatni a közös munkát és egy hosszabb távú koncepciót kialakítani a sikeresség érdekében. Mindennap úgy megyek a jégpályára, hogy ha csak egy kicsivel is, de jobbak legyünk, mint egy nappal korábban. A játékosok is vevők a kemény munkára, elvégzik a “házi feladatot” lelkiismeretesen, így jól haladunk, hétfőn pedig a Fehérvár otthonában vihetjük át az elméleti tudást a jégre is.

Leave a Reply

309 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr
Menu Title