Felnőtt hírek

Egy évvel hosszabbított Jason Morgan

A Dunaújvárosi Acélbikák vezetése egy évvel, 2019. március 31-ig hosszabbított a kanadai vezetőedzővel!

Remek hírrel szolgálhatunk a dunaújvárosi jégkorongot szeretőknek, hiszen a menedzsment és Jason Morgan egy évvel meghosszabbította már most a kanadai vezetőedző szerződését, így biztos, hogy a következő szezon végéig ki áll majd a DAB kispadján. A kiváló szakember elmondta:

– Komoly céljaink vannak már idén is a szezon második felében, szeretnénk nagyon sok meglepetést okozni az Erste Liga csapatainak, ezért kőkeményen készülünk jégen és azonkívül egyaránt. Szerencsére a csapat menedzsmentjének ugyanolyan elképzelései voltak a jövővel kapcsolatban, mint nekem, így hamar arra jutottunk, hogy érdemes folytatni a közös munkát és egy hosszabb távú koncepciót kialakítani a sikeresség érdekében. Mindennap úgy megyek a jégpályára, hogy ha csak egy kicsivel is, de jobbak legyünk, mint egy nappal korábban. A játékosok is vevők a kemény munkára, elvégzik a “házi feladatot” lelkiismeretesen, így jól haladunk, hétfőn pedig a Fehérvár otthonában vihetjük át az elméleti tudást a jégre is.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title