Felnőtt hírek

Döntetlen Szlovákiában

A véghajrában lőtt góllal ért el 3-3-as döntetlent a Skalica vendégeként együttesünk.

Újabb felkészülési találkozót játszott ma csapatunk, mely a szlovák első ligában szereplő Skalica vendégeként korcsolyázott jégre. A DAB vendégjátékára körülbelül nyolcszáz hazai néző volt kíváncsi, de a Bikák kissé késve érkeztek meg Szakolcára, mert útjukat több baleset is lassította, így nem jutott túl sok idő a bemelegítésre. Talán ezért is, de a házigazdák hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, kétgólos előnyt szereztek, melyet Novotny találatával sikerült minimálisra csökkentenie együttesünknek a harmad végéig (2-1). A második felvonásban nem született, újabb találat, a harmadikban viszont három is, s mivel ezekből a másodikat újra Novotny, míg a harmadikat – tizenöt másodperccel a meccs vége előtt – Azari szerezte, így a mérkőzés végül 3-3-as döntetlennel ért véget. Hosszabbítás ezúttal nem volt, öt-öt büntető következett, ám ebben a párharcban végül a házigazdák bizonyultak jobbnak egy góllal. Az Acélbikáknál feltűnt egy újabb próbajátékos a 33 éves cseh center Vladimir Skoda személyében, akit az elkövetkezendő napokban, illetve csapatunk holnapi, a Topolcany elleni edzőmeccsen is tesztel David Musial vezetőedző, aki rendkívül hasznosnak ítélte meg a mai találkozót is.

HK Skalica – DAB 3-3 (2-1, 0-0, 1-2)
Gólszerzőink: Novotny 2, Azari 1.

Főoldali kép: dunaujvaros.com (Sándor Judit felvétele)

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title