Felnőtt hírek

Döntetlen Szlovákiában

A véghajrában lőtt góllal ért el 3-3-as döntetlent a Skalica vendégeként együttesünk.

Újabb felkészülési találkozót játszott ma csapatunk, mely a szlovák első ligában szereplő Skalica vendégeként korcsolyázott jégre. A DAB vendégjátékára körülbelül nyolcszáz hazai néző volt kíváncsi, de a Bikák kissé késve érkeztek meg Szakolcára, mert útjukat több baleset is lassította, így nem jutott túl sok idő a bemelegítésre. Talán ezért is, de a házigazdák hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, kétgólos előnyt szereztek, melyet Novotny találatával sikerült minimálisra csökkentenie együttesünknek a harmad végéig (2-1). A második felvonásban nem született, újabb találat, a harmadikban viszont három is, s mivel ezekből a másodikat újra Novotny, míg a harmadikat – tizenöt másodperccel a meccs vége előtt – Azari szerezte, így a mérkőzés végül 3-3-as döntetlennel ért véget. Hosszabbítás ezúttal nem volt, öt-öt büntető következett, ám ebben a párharcban végül a házigazdák bizonyultak jobbnak egy góllal. Az Acélbikáknál feltűnt egy újabb próbajátékos a 33 éves cseh center Vladimir Skoda személyében, akit az elkövetkezendő napokban, illetve csapatunk holnapi, a Topolcany elleni edzőmeccsen is tesztel David Musial vezetőedző, aki rendkívül hasznosnak ítélte meg a mai találkozót is.

HK Skalica – DAB 3-3 (2-1, 0-0, 1-2)
Gólszerzőink: Novotny 2, Azari 1.

Főoldali kép: dunaujvaros.com (Sándor Judit felvétele)

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title