Felnőtt hírek

Brassóból is elhoztuk a három pontot

Remek játékkal arattak 4-1-es sikert Acélbikáink a Brassó elleni összecsapáson.

A harmadik helyezett Brassó ellen korcsolyázott jégre ma este csapatunk, mely erdélyi túrájának utolsó állomásán igazán nehéz feladat elé nézett a nyáron jelentősen megerősített Corona ellen. Nos, az első harmad maximálisan igazolta az előzetes várakozásokat, hiszen a nyitó húsz percben mindkét kapu előtt bőven akadt lehetőség, ám hiába veszélyeztetett a házigazda tizenhárom, míg a DAB tizenkét alkalommal, a kapusok kiválóan állták a sarat, így gól nélküli döntetlennel vonultak az első piheőre a felek.

A második felvonás még több eseményt hozott, kezdve azzal, hogy Duschek Dávid már az első percben büntetőt védett, majd előbb Becze, aztán Ladygin kiállítása alatt kellett védekeznie a Bikáknak, ám hiába igyekeztek a házigazdák, ezekből az előnyökből sem sikerült megszerezniük a vezetést. A mérkőzés derekán megkapta első emberfórját a DAB is, de Lee Gilbert tanítványai sem tudtak élni a lehetőséggel. Ekkor még nem, mert a következő fórt már beütötték az Acélbikák, akik Azari 37. percben szerzett góljával végre megszerezték a vezetést (0-1). Sajnos nem sokáig örülhettünk az előnynek, mert a 40. percben Nagy Márkot is kiállították a játékvezetők, s a fórt mindössze öt másodperccel a harmad vége előtt Mihály Árpád értékesítette, így kezdődhetett minden elölről (1-1).

A harmadik felvonásban hamar megkapta negyedik emberelőnyét is a DAB, s ugyan ezzel nem sikerült élni, az ötödikkel már igen, s Becze Tihamér 50. percben szerzett találatával újra megszerezték a vezetést az Acélbikák (1-2). Muszáj volt sebességet váltani a hazaiaknak, ám egy újabb kiállítás és Dansereau már-már szokásosnak mondható gólja megtörte a hazaiak lendületét, így alig hét perccel a meccs vége előtt már 3-1-re vezettek a Gilbert-tanítványok. Jött is azonnal egy dunaújvárosi kiállítás, ám ezúttal sikerült kivédekezni a kritikus két percet. A hazaiak két és fél perccel a rendes játékidő vége előtt levitték kapusukat is, de ebből is a DAB jött ki jobban, mely Ozols üres kapura szerzett góljával alakította ki a parádés, 4-1-es Acélbika-sikert hozó végeredményt.ASC Corona Brasov – DAB 1-4 (0-0, 1-1, 0-3)

ASC Corona Brasov: Tőke, Rawlik, McDonald, Mihály 1, Klempa, Filip (1), Nagy I., Molnár Zs., Bíró G., Petres, Imecs, Bíró O., Zsók, Péter, Fodor, Mátyás, Balázs, Bíró M. Vezetőedző: Martin Lacroix.

DAB: Duschek, Ozols 1, Hruby, Dansereau 1, Cseter, Azari 1 (1), Pfeil, Ölander (1), Becze 1, Borbás (2), Kaszkov, Ladydin, Lencsés, Németh, Szepessy B., Tanka, Lévai, Léránt, Odnoga, Nagy M., Mátyásy. Vezetőedző: Lee Gilbert.

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title