Felnőtt hírek

Brassóból is elhoztuk a három pontot

Remek játékkal arattak 4-1-es sikert Acélbikáink a Brassó elleni összecsapáson.

A harmadik helyezett Brassó ellen korcsolyázott jégre ma este csapatunk, mely erdélyi túrájának utolsó állomásán igazán nehéz feladat elé nézett a nyáron jelentősen megerősített Corona ellen. Nos, az első harmad maximálisan igazolta az előzetes várakozásokat, hiszen a nyitó húsz percben mindkét kapu előtt bőven akadt lehetőség, ám hiába veszélyeztetett a házigazda tizenhárom, míg a DAB tizenkét alkalommal, a kapusok kiválóan állták a sarat, így gól nélküli döntetlennel vonultak az első piheőre a felek.

A második felvonás még több eseményt hozott, kezdve azzal, hogy Duschek Dávid már az első percben büntetőt védett, majd előbb Becze, aztán Ladygin kiállítása alatt kellett védekeznie a Bikáknak, ám hiába igyekeztek a házigazdák, ezekből az előnyökből sem sikerült megszerezniük a vezetést. A mérkőzés derekán megkapta első emberfórját a DAB is, de Lee Gilbert tanítványai sem tudtak élni a lehetőséggel. Ekkor még nem, mert a következő fórt már beütötték az Acélbikák, akik Azari 37. percben szerzett góljával végre megszerezték a vezetést (0-1). Sajnos nem sokáig örülhettünk az előnynek, mert a 40. percben Nagy Márkot is kiállították a játékvezetők, s a fórt mindössze öt másodperccel a harmad vége előtt Mihály Árpád értékesítette, így kezdődhetett minden elölről (1-1).

A harmadik felvonásban hamar megkapta negyedik emberelőnyét is a DAB, s ugyan ezzel nem sikerült élni, az ötödikkel már igen, s Becze Tihamér 50. percben szerzett találatával újra megszerezték a vezetést az Acélbikák (1-2). Muszáj volt sebességet váltani a hazaiaknak, ám egy újabb kiállítás és Dansereau már-már szokásosnak mondható gólja megtörte a hazaiak lendületét, így alig hét perccel a meccs vége előtt már 3-1-re vezettek a Gilbert-tanítványok. Jött is azonnal egy dunaújvárosi kiállítás, ám ezúttal sikerült kivédekezni a kritikus két percet. A hazaiak két és fél perccel a rendes játékidő vége előtt levitték kapusukat is, de ebből is a DAB jött ki jobban, mely Ozols üres kapura szerzett góljával alakította ki a parádés, 4-1-es Acélbika-sikert hozó végeredményt.ASC Corona Brasov – DAB 1-4 (0-0, 1-1, 0-3)

ASC Corona Brasov: Tőke, Rawlik, McDonald, Mihály 1, Klempa, Filip (1), Nagy I., Molnár Zs., Bíró G., Petres, Imecs, Bíró O., Zsók, Péter, Fodor, Mátyás, Balázs, Bíró M. Vezetőedző: Martin Lacroix.

DAB: Duschek, Ozols 1, Hruby, Dansereau 1, Cseter, Azari 1 (1), Pfeil, Ölander (1), Becze 1, Borbás (2), Kaszkov, Ladydin, Lencsés, Németh, Szepessy B., Tanka, Lévai, Léránt, Odnoga, Nagy M., Mátyásy. Vezetőedző: Lee Gilbert.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic kisjoe24 Twitter Pic SzilardU Twitter Pic log511 Twitter Pic arpad122 Twitter Pic _fdanka_ Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99
dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
537
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title