Felnőtt hírek

Azari Zsolt Lengyelországban folytatja

?????????????????????????????????????????????????

 

A DAB 8-as számú kapitánya 23 meccsen lépett pályára idén, amelyeken 9 gól mellett 13 asszisztot jegyzett – ezzel a csapat harmadik legtöbb pontját szerezte. Azari Zsolt elmondta: úgy érzi, most jött el az idő a váltásra.
– Több ügynök is kereste számomra a legmegfelelőbb csapatot és ajánlatot. A Sanok megkeresése után egy kis ideig kellett csak gondolkoznom, hiszen nagyon jó feltételeket kínáltak. Természetesen nagyon nehéz szívvel hagyom itt Dunaújvárost, úgy érzem, remek csapatot sikerült összerakni idén, remek a társaság és a hangulat is. Örülök, hogy a jó úton haladnak a fiúk – ezt támasztja alá az utóbbi idők eredményessége is. Nem titkolt célom volt már a szezon előtt is, hogy külföldön folytassam a pályafutásomat, viszont szerettem volna novemberig itthon maradni, meggyőződni arról, hogy az Acélbikák továbbra is versenyképesek és harcosak legyenek. Pont jókor jött tehát az ajánlat. Úgy érzem, a legjobb korban vagyok ahhoz, hogy kipróbáljam magam egy más közegben, s szerettem volna kimozdulni a komfortzónámból. Szinte egész életemben Dunaújvárosban játszottam, így úgy gondolom, hogy ez a változás új löketet adhat a karrieremnek, s mivel nagy álmom és vágyam, hogy a válogatott mezét újra magamra ölthessem a szezon után, ezért ennek a vérfrissítésnek ilyen téren is nagy hozama lehet. A lengyel bajnokság top csapatai elég jó játékerőt képviselnek, elég csak a Tychy Kontinentális Kupában való szereplésére gondolni, vagy a megígért Bajnokok Ligája szabadkártyára – nyilván az is egy szempont volt, hogy egy valamivel erősebb bajnokságban tudjam kipróbálni magam. A Sanok erősítésnek igazolt, így biztos vagyok benne, hogy sok esélyem lesz arra, hogy megmutassam, mire vagyok képes! Alig várom, hogy bizonyíthassak az új klubomban, s lehetőleg szezon végén a válogatottban is!

Azari Zsoltnak sok sikert és eredményekben gazdag szezont kíván a Dunaújvárosi Acélbikák csapata!

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found