Felnőtt hírek

Az UTE ellen negyeddöntőzünk

Az Újpest lesz együttesünk ellenfele a MOL Liga negyeddöntőjében. A négy nyert mérkőzésig tartó párharc február 14-én kezdődik a fővárosiak otthonában.

A Magyar Jégkorong Szövetségben tartották meg ma délelőtt a MOL Liga negyeddöntőinek választását. Az idei szezonban ugyanis nem a megszokott rend alapján alakulnak ki a negyeddöntős párharcok, hanem az alapszakasz első három helyezettje választ z 5-8. helyezettek közül, míg a negyediknek értelemszerűen az a csapat marad, akit a többiek meghagynak neki. A választáson először az alapszakasz első helyén záró DVTK nevezte meg ellenfelét, s ahogy várható volt, a Ferencváros csapatát “húzta be”, míg a második helyezett MAC – némi meglepetésre – a Fehérvári Titánok elleni párharc mellett tette le a voksát. A harmadik Újpest választotta a Dunaújvárosi Acélbikákat, míg a Debrecen a Brassó ellen küzdhet meg a legjobb négy közé jutásért.

Ami a mieink párosítását illeti, az idei szezonban nincs túl sok szép élményünk a fővárosi lila-fehérekről, hiszen a MOL Ligában még nem tudtuk legyőzni Szilassy Zoltán alakulatát. Ugyanakkor a Magyar Kupában a DAB hokisai örülhettek a négy közé jutást jelentő győzelemnek, s remélhetőleg ebből is erőt merítve vágnak neki a négy nyert meccsig tartó sorozatnak Heikki Malkia tanítványai. A párharcban az Újpest bír pályaelőnnyel, vagyis az ő otthonában kezdődik meg a sorozat február 14-én, s amennyiben szükség van a mindent eldöntő hetedik összecsapásra is, azt szintén a fővárosban játsszák le a csapatok.

A MOL Liga negyeddöntőjének menetrendje

2017. 02. 14. UTE – DAB
2017. 02. 16. DAB – UTE
2017. 02. 18. UTE – DAB
2017. 02. 20. DAB – UTE
2017. 02. 22. UTE – DAB (amennyiben szükséges)
2017. 02. 24. DAB – UTE (amennyiben szükséges)
2017. 02. 26. UTE – DAB (amennyiben szükséges)

A MOL Liga negyeddöntőinek párosításai

DVTK-Jegesmedvék – FTC
MAC – Fehérvári Titánok
UTE – DAB
Debreceni HK – ASC Corona Brasov

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title