Felnőtt hírek

Az ötödik felvonás előtt

Harmadszor látogat Újpestre együttesünk a MOL Liga negyeddöntőjében.

Négy mérkőzést követően 2-2-re áll Acélbikáink és az Újpest jégkorongozóinak MOL Liga negyeddöntője. A sorozat első két meccsét a DAB nyerte, ám ezt követően az újpestiek örülhettek két sikernek, s legutóbbi, Dunaújvárosban aratott 3-2-es győzelmükkel a pályaelőnyt is visszavették a négy nyert találkozóig tartó párharcban, mely ma este hat órától Újpesten folytatódik. A negyeddöntő ötödik meccse előtt sérülés és eltiltás is nehezíti a DAB helyzetét, ugyanakkor hokisaink nagyon elszántak, egyáltalán nem törte meg őket az, hogy a párharc legutóbbi két meccsét a fővárosi lila-fehérek nyerték.

Ezt erősítette meg Strenk Hunor másodedző is, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy fegyelmezett, jó játékra lesz szükségük a remélt sikerhez a ma este hat órakor kezdődő újpesti összecsapáson. “Egy új, immáron csak két győzelemig tartó párharc kezdődik ma, s bár természetesen nem örültünk annak, hogy egyenlített az Újpest, már nem ezzel, hanem csakis a mai összecsapással foglalkozunk. Nehéz meccs vár ránk, ugyanakkor sikerült már nyernünk idegenben is a rájátszásban, szóval “csak” annyi a dolgunk, hogy megtesszük ezt még egyszer. Sajnos Léránt René vállsérülése komolyabbnak tűnik, így rá, valamint az eltiltott Kaszkovra nem számíthatunk, ugyanakkor Hüffner visszatér, így a padunk egy kicsit hosszabb lesz a mai találkozón. Az biztos, hogy fegyelmezetten kell játszanunk, s az egyéni hibáink számát is minimalizálni kell az újabb sikerhez, s emellett az emberelőnyös játékban is javulnunk kell a sorozatból hátralévő mérkőzéseken. Szurkolóinkra rendkívül büszkék vagyunk, sokat jelent a támogatásuk, s nagyon bízunk abban, hogy az előző kettő újpesti meccshez hasonlóan ma is hazai pályát varázsolnak számunkra” – fogalmazott a fiatal szakember.

Leave a Reply

313 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic lacifrad Twitter Pic rekuci20 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title