Felnőtt hírek

Az FTC ellen kell bizonyítani

Az eddig három mérkőzésen veretlen Ferencváros otthonába látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapata szeptember 17-én vasárnap este hat órától.

A legutóbbi mérkőzésén nagy győzelmet arattak a DAB hokisai, amikor a MAC Budapest otthonában sikerült parádés sikert elérni. Sok idő azonban nincs az ünneplésre, hiszen vasárnap este hat órától már a Ferencváros otthonában lépnek jégre a Bikák az Erste Liga következő fordulójában.

A Fradi ellen pedig biztosan nem lesz könnyű dolga a mieinknek, hiszen eddig háromból három győzelemmel állnak a zöld-fehérek – sőt, a kupában az UTE csapatát is felülmúlta az FTC. David Musial, a DAB cseh vezetőedzője így nyilatkozott: – Ugyanazt a rendszert és taktikát kell erőltetni, amit pénteken a MAC ellen játszottunk. Továbbra is egész meccsen koncentrált hokira lesz szükségünk, hiszen nagyon kemény ellenfélre számítok. A védelmünk kiválóan működött, nekünk arra kell alapozni, tehát vasárnap is azt várom, hogy egy erős alapra építve legyünk sikeresek.

Leave a Reply

309 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr
Menu Title