Felnőtt hírek

Az FTC ellen kell bizonyítani

Az eddig három mérkőzésen veretlen Ferencváros otthonába látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapata szeptember 17-én vasárnap este hat órától.

A legutóbbi mérkőzésén nagy győzelmet arattak a DAB hokisai, amikor a MAC Budapest otthonában sikerült parádés sikert elérni. Sok idő azonban nincs az ünneplésre, hiszen vasárnap este hat órától már a Ferencváros otthonában lépnek jégre a Bikák az Erste Liga következő fordulójában.

A Fradi ellen pedig biztosan nem lesz könnyű dolga a mieinknek, hiszen eddig háromból három győzelemmel állnak a zöld-fehérek – sőt, a kupában az UTE csapatát is felülmúlta az FTC. David Musial, a DAB cseh vezetőedzője így nyilatkozott: – Ugyanazt a rendszert és taktikát kell erőltetni, amit pénteken a MAC ellen játszottunk. Továbbra is egész meccsen koncentrált hokira lesz szükségünk, hiszen nagyon kemény ellenfélre számítok. A védelmünk kiválóan működött, nekünk arra kell alapozni, tehát vasárnap is azt várom, hogy egy erős alapra építve legyünk sikeresek.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title