Felnőtt hírek

Az éllovashoz látogatnak az Acélbikák

Idegenben, a tabella első Ferencváros otthonában folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit pénteken este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A rendes játékidőben még egy meccset sem vesztő Ferencváros ellen kell jégre lépnie a Dunaújvárosi Acélbikáknak most pénteken, idegenben. A zöld-fehérek az eddigi mérkőzéseiken 58 pontot gyűjtöttek össze, míg a DAB ennek pont a felét, 29-et – igaz, két meccsel kevesebbet játszott, mint a fővárosi alakulat.

A találkozó előtt Borbás Gergely, a DAB megbízott edzője így nyilatkozott: – Annyival jobb a helyzetünk, hogy vannak visszatérőink: Dubek és Uski biztosan jégre lép, Tóth játéka még kérdéses, Sevela és Erdélyi Tamás viszont biztosan nem lesz ott a Ferencváros ellen. Két és fél napunk volt felkészülni erre a meccsre, jól dolgoztak a fiúk, úgy érzem, felkészültek a kihívásra. Amiből azért lesz bőven, hiszen impozáns sorozatban van a Fradi, fegyelmezett jégkorongot játszanak, kiválóan korcsolyáznak – itt az idő, hogy ezt a sorozatot megszakítsuk.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title