Felnőtt hírek

Az éllovashoz látogatnak az Acélbikák

Idegenben, a tabella első Ferencváros otthonában folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit pénteken este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A rendes játékidőben még egy meccset sem vesztő Ferencváros ellen kell jégre lépnie a Dunaújvárosi Acélbikáknak most pénteken, idegenben. A zöld-fehérek az eddigi mérkőzéseiken 58 pontot gyűjtöttek össze, míg a DAB ennek pont a felét, 29-et – igaz, két meccsel kevesebbet játszott, mint a fővárosi alakulat.

A találkozó előtt Borbás Gergely, a DAB megbízott edzője így nyilatkozott: – Annyival jobb a helyzetünk, hogy vannak visszatérőink: Dubek és Uski biztosan jégre lép, Tóth játéka még kérdéses, Sevela és Erdélyi Tamás viszont biztosan nem lesz ott a Ferencváros ellen. Két és fél napunk volt felkészülni erre a meccsre, jól dolgoztak a fiúk, úgy érzem, felkészültek a kihívásra. Amiből azért lesz bőven, hiszen impozáns sorozatban van a Fradi, fegyelmezett jégkorongot játszanak, kiválóan korcsolyáznak – itt az idő, hogy ezt a sorozatot megszakítsuk.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found