Felnőtt hírek

Az éllovas ellen kell bizonyítani

DVTK Jegesmedvék csapatával találkozik október 15-én, vasárnap 17 órától a Dunaújvárosi Acélbikák csapata hazai jégen – az Erste Liga szezonban először.

Az Erste Liga tabelláját vezető, bajnoki címvédő ellen kell bizonyítania David Musial csapatának október 15-én, vasárnap 17 órától. A jóval esélyesebb ellenfél ellen azonban nyilvánvalóan nem feltartott kezekkel lépnek jégre a Bikák, főleg, hogy két nappal korábban a szintén remek formában teljesítő FTC gárdáját sikerült megállítania Azariéknak!

David Musial, a DAB cseh vezetőedzője elmondta: – A szombati napon még egy edzéssel készülünk a vasárnapi derbire, sokat tehát nem ünnepeltük a pénteki győzelmet. Nyilvánvalóan fokozottan igaz az, hogy koncentráltan, teljes erőbedobással kell játszanunk egy olyan csapat ellen, mint a DVTK, akik nemrég például szlovák Extraligás csapatot győztek le kétszer is. Az erősebb csapatok ellen rendre jól teljesítünk, talán a fókusz könnyebben megvan a fejekben, mindenesetre abban reménykedem, hogy összeszedetten, agresszívan és egyszerűen jégkorongozva nyújtunk majd jó teljesítményt a címvédő ellen.

Leave a Reply

310 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title