Felnőtt hírek

Alapszakaszt zárnak a Bikák

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a DVTK Jegesmedvék vendégeként zárja az Erste Liga alapszakaszát január 14-én, vasárnap.

Az Erste Liga alapszakaszának győzteséhez, a címvédő DVTK Jegesmedvék csapatához utazik a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája január 14-én, vasárnap. A két csapat háromszor találkozott az idei bajnokságban eddig: kétszer a Jegesmedvék, egyszer pedig a Bikák hagyhatták el győztesen a jeget.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Kiváló csapat ellen zárjuk az alapszakaszt vasárnap, azonban bárki győzhet, ez jégkorong. Legutóbb otthon sikerült megállítani a Jegesmedvéket, ezt szeretnénk megismételni Miskolcon is. Ugyanúgy kell készülnünk, mint eddig és tovább kell építenünk a játékunkat, hogy egy teljes mérkőzésen, 60 percen keresztül tudjuk ugyanazt a szintet. Bebizonyítottuk az elmúlt időszakban, hogy különböző összeállításokban is sikeresek tudunk lenni, amennyiben ragaszkodunk a játéktervhez.

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title