Felnőtt hírek

A Vasas következik

Október 5-én, pénteken 18 órakor a Schiller-Vasas HC látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

A tabella tizedik helyén álló Schiller-Vasas HC látogat a negyedik pozícióban álló Dunaújvárosi Acélbikák csapatához október 5-én, pénteken. A Ladányi Balázs vezette fővárosi alakulat az eddig lejátszott nyolc meccsén egy hosszabbításos siker mellett két túlórás vereségen gyűjtött pontot. A DAB nagyon szoros társaságban áll a tabella negyedik helyén, hiszen a Debrecen, a Brassó és az Újpest is közel azonos ponttal áll – épp ezért lesz nagyon fontos ez a három pont.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző is ezt emelte ki: – Nagyon fontos, hogy koncentráltan lépjünk jégre az első pillanattól fogva, hiszen a tabellára pillantva világosan látszik, hogy minden egyes pontnak kiemelt jelentősége van, nagyon szoros az állás. A Vasas egy fiatal, keményen küzdő csapat, nem szabad őket sem félvállról venni és nagyon fontos, hogy a vasárnapi, DEAC elleni mérkőzés előtt ne rögződjenek rossz szokások. Sajnos Westerling kiválásával egy centernyi mínuszba került a csapat, amit minél előbb szeretnénk orvosolni egy új igazolással.

A csapathoz tartozó hír, hogy magánéleti okokra hivatkozva felbontotta szerződését Jonas Westerling, a csapat svéd centere, aki már a pénteki mérkőzésen sem lép jégre. A további pályafutásához sok sikert kíván az egyesület!

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title