Felnőtt hírek

A Vasas következik

Október 5-én, pénteken 18 órakor a Schiller-Vasas HC látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

A tabella tizedik helyén álló Schiller-Vasas HC látogat a negyedik pozícióban álló Dunaújvárosi Acélbikák csapatához október 5-én, pénteken. A Ladányi Balázs vezette fővárosi alakulat az eddig lejátszott nyolc meccsén egy hosszabbításos siker mellett két túlórás vereségen gyűjtött pontot. A DAB nagyon szoros társaságban áll a tabella negyedik helyén, hiszen a Debrecen, a Brassó és az Újpest is közel azonos ponttal áll – épp ezért lesz nagyon fontos ez a három pont.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző is ezt emelte ki: – Nagyon fontos, hogy koncentráltan lépjünk jégre az első pillanattól fogva, hiszen a tabellára pillantva világosan látszik, hogy minden egyes pontnak kiemelt jelentősége van, nagyon szoros az állás. A Vasas egy fiatal, keményen küzdő csapat, nem szabad őket sem félvállról venni és nagyon fontos, hogy a vasárnapi, DEAC elleni mérkőzés előtt ne rögződjenek rossz szokások. Sajnos Westerling kiválásával egy centernyi mínuszba került a csapat, amit minél előbb szeretnénk orvosolni egy új igazolással.

A csapathoz tartozó hír, hogy magánéleti okokra hivatkozva felbontotta szerződését Jonas Westerling, a csapat svéd centere, aki már a pénteki mérkőzésen sem lép jégre. A további pályafutásához sok sikert kíván az egyesület!

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title