Felnőtt hírek

A Vasas következik

Október 5-én, pénteken 18 órakor a Schiller-Vasas HC látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

A tabella tizedik helyén álló Schiller-Vasas HC látogat a negyedik pozícióban álló Dunaújvárosi Acélbikák csapatához október 5-én, pénteken. A Ladányi Balázs vezette fővárosi alakulat az eddig lejátszott nyolc meccsén egy hosszabbításos siker mellett két túlórás vereségen gyűjtött pontot. A DAB nagyon szoros társaságban áll a tabella negyedik helyén, hiszen a Debrecen, a Brassó és az Újpest is közel azonos ponttal áll – épp ezért lesz nagyon fontos ez a három pont.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző is ezt emelte ki: – Nagyon fontos, hogy koncentráltan lépjünk jégre az első pillanattól fogva, hiszen a tabellára pillantva világosan látszik, hogy minden egyes pontnak kiemelt jelentősége van, nagyon szoros az állás. A Vasas egy fiatal, keményen küzdő csapat, nem szabad őket sem félvállról venni és nagyon fontos, hogy a vasárnapi, DEAC elleni mérkőzés előtt ne rögződjenek rossz szokások. Sajnos Westerling kiválásával egy centernyi mínuszba került a csapat, amit minél előbb szeretnénk orvosolni egy új igazolással.

A csapathoz tartozó hír, hogy magánéleti okokra hivatkozva felbontotta szerződését Jonas Westerling, a csapat svéd centere, aki már a pénteki mérkőzésen sem lép jégre. A további pályafutásához sok sikert kíván az egyesület!

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found